viernes, 3 de octubre de 2014

Programa de actividades !.



Todas las actividades empezarán a las 19 horas en el local de la calle Provenza, así como en la Biblioteca Arús, Paseo San Juan 26.

En el local Provenza 463 entre. 1ª

                
  Octubre   15.       Conferencia a cargo del 
                               Sr. Francesc  Comas sobre 
                             " Temes Teosòfics "


En Biblioteca Arús

Noviembre  4.     Conferencia a cargo
                         del Sr. Josep Mª Vendrell sobre                     " Actividades clínicas y sociales "

Noviembre   25.   Conferencia a cargo del 
                           Sr. Josep Mª Vendrell sobre 
                  " L'univers conegut i la realitat "



En el local C/ Provenza 463  Entre, 1ª

Diciembre   10.  Conferencia a cargo del
                    Sr. Francesc de P. Guinard sobre 
                                    " Teosofía "



OBITUARI


Dins d'aquest obituari volem fer-nos ressó de la defunció de la Sra. Joaquima Amatller Mas, vídua de Ramón Puig i menbre de la Societat Teosòfica Branca Harmonia, que va tenir lloc a Breda el 13 de maig del 2014.

Volem expressar el nostre reconeixement a la Sra. Amatller per tota l'ajuda i recolzament que va prestar al seu espòs dins de l'àmbit de la teosofia i tot el que va fer per la divulgació d'aquests ensenyaments.

Li agraïm doncs la tasca feta.


I.K Taimni

...--- El sol físic i els planetes connectats amb ell són la part més externa o més densa del nostre Sistema Solar, en el cual hi ha diversos móns invisibles compostos de matèria cada vegada més fina, que interpreten el món físic.
...--- Tot aquest Sistema Solar amb els seus planetes visbles i invisibles constitueix el vast escenari sobre el qual la vida en els seus diversos estats i innumerables formes evoluciona cap a una perfecció cada vegada més evident.
...--- Tot aquest procés magnífic té lloc d'acord amb un Pla  definit que és present en la Consciència Divina i que és controlat i guiat per diverses jerarquíes de Sers en diferents estat d'evolució. 
...--- L'evolució de la nostre humanitat terrestre és guiada per una Jerarquia Oculta integrada per Sers humans perfectes que han desenvolupat poders i facultats trascendentals que nosaltres no podem concebre amb els nostre estat actual. Aquests Sers estan en contacte íntim i constant entre si i amb els asumptes del món i els dirigeixen d'acord al Pla Diví, amb destresa i saviesa consumades...--- La vida evoluciona gradualment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

La Teosofía en la Nueva Era !