miércoles, 20 de marzo de 2013

La Llei d'Irradiació !




La Llei d'Irradiació es manifesta externament en totes les formes de tots els regnes de la naturalesa.  
Quant s'ha assolit un grau avançat en l'evolució, els elements de que estan constituïdes les formes i tots els àtoms,  cèl·lules i molècules, son afectats  per la vida subjectiva al entrar en un estat d'activitat vibratòria irradiant i un procés de rotació, produint el moviment centrífug que impulsa a la vida o essència subjectiva confinada dins la forma, a trencar els límits que li havia imposat. Quant això succeeix es produeix una gran expansió d'energia més enllà de la forma, podent veure el clarivident les aures il·luminades que revelen una etapa decisiva i específica de realització en el procés evolutiu. 
Aquesta energia en forma d'irradiació es pot dir que és l'autèntica entitat interna manifestant-se a través del cos eteri. 
El cos d'energies (l'eteri) revela l'estat de consciència assolit en cada individu dins de tots els regnes de la naturalesa. És a través seu que irradia l'autèntica essència quant ha trencat els límits de la matèria. Transmet la vida i l'energia i manté els àtoms cèl·lules i molècules en cohesió mentre la forma existeix.
Al alliberar-se l'ésser intern, pot fer sentir la seva presencia a través de la forma perquè aquesta ha arribat a un grau de refinament que ho fa possible. Cada àtom, cada cèl·lula i cada molècula contenen en el seu interior un nucli radioactiu, una vida empresonada que quant és alliberada irradia enfora com ho fa el nostre Logos Solar. 
L'Essència o Vida que irradia a través de totes les formes és Una i la mateixa en tota la creació. No existeixen separacions.
Aquesta energia és radioactiva.
La finalitat suprema que ha d'assolir el nostre Logos planetari és que el Seu cos (el planeta) i totes les vides que hi vivim i ens hi desenvolupem, (les seves cèl·lules) ens convertim en radioactius. O sigui, que hem d'alliberar l'essència espiritual que portem dins.   
No és en va que la ciència descobrís el radi i la seva aplicació. La radioactivitat és un gran perill per la salut com sabem molt bé, però aquest descobriment forma part d'una acceleració evolutiva impulsada per la Jerarquia.
Quant més alliberem l'energia continguda del nostre ésser intern, més radioactius serem, i menys ens perjudicaran las radiacions externes, perquè en essència som radioactius.
Urà regent d'Aquari està introduint en el planeta un nivell de radiació desconegut fins ara per els éssers humans a través del setè Raig. Aquesta energia afecta principalment al regne mineral  on manifestarà de forma més concreta i evident el seu poder alliberador. En els minerals radioactius hi podem reconèixer a les entitats més evolucionades del regne, així com també en les pedres precioses com el diamant, el safir, la maragda i d'altres. Les radiacions que emeten aquestes entitats manifesten la seva bellesa interna.  
Igualment en el regne vegetal hi ha plantes i arbres que irradien. El perfum és la irradiació que desprenen certes especies vegetals, les més evolucionades dins del regne.
Alguns Mestres de la Jerarquia quant volen manifestar la seva presencia a un deixeble o iniciat, a vegades ho fan irradiant un perfum. Aquesta forma de comunicar-se també l'utilitzen alguns Àngels.  
La Llei d'Irradiació no te efecte en el regne animal en aquest cicle mundial degut al karma del Logos planetari. Es diu en els tractats ocults que en la propera cadena planetària el regne animal irradiarà, neutralitzant el sistema d'iniciació o (d'individualització) que s'utilitza  actualment. 
La Llei de la Irradiació només  entra en activitat en les entitats i especies més evolucionades dels diferents regnes. 
La  radiació d'una entitat sempre és produïda per la potent atracció que  exerceix el regne superior.
En aquest darrer segle la radiació solar a augmentat considerablement, i encara que potser no n'haguem estat conscients, la llum en el planeta és molt més intensa, i això ho corravora la ciència. No és només un efecte subjectiu l'augment de la llum sinó que és l'efecte evident i extern de les noves energies d'Aquari. És una llum subjectiva visible.
Aquest efecte visible de l'energia ens pot fer comprendre que l'aspecte Esperit es comença a manifestar en el planeta. 
A mesura que els éssers humans avancem i la irradiació de les formes es vagi produint, la llum en el planeta seguirà augmentant. I no serà només la llum de l'esperit sinó que la matèria redimida (els elementals que composen les formes), cada cèl·lula i cada àtom alliberats i redimits també contribuiran a augmentar aquesta llum. 

                                                     Marta Parramon

10 comentarios:

  1. Tot i que el principi de l'article m'ha costat una mica d'entendre'l (poder aquest matí estic espès), és un article molt interessant com ja ens tens acostumats en tot el que publiques.

    Els misteris del Karma planetari i del Logos Solar en la seva darrera manifestació, és un d'aquells temes que, precisament per parlar-se poc, aixeca molt d'interès per part meva. Suposo que serà degut a que des del meu punt de vista d'ignorància en mols temes, sembla com si no acabés d'acceptar que el que han fet altres "sers" tinguem que pagar-ho uns altres. Se que és per ignorància i no per injustícia, ja que crec en l'absoluta perfecció del "Pla Diví", però al meu insignificant nivell com a ser dins de la roda evolutiva de l'Univers, se'm desperten aquests molts dubtes.

    El Karma és un tema complex i no deixa de ser paradoxal que així sigui, ja que pel poc que ser d'aquests temes, es podria dir que es la llei de Lleis. Es difícil com individus que som acceptar Karma d'altres (familiar, de país, planetari...).

    Només ha sigut una reflexió.

    Gràcies com semrpe per la teva tasca d'ensenyament.

    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
  2. En els tractats ocults s'explica quelcom sobre la anterior encarnació del Logos Solar, sobre l'univers anterior i sobre el cos que va utilitzar el nostre Logos planetari en la cadena Llunar, però tot hi això, crec que fins que no coneguem el que tenim més al nostre abast,el més proper, encara que se'ns expliqués no podríem comprendre allò que està fora del concepte que en tenim del temps, més enllà d'un estat nirvànic com el que acull dins del seu cor el Logos Solar, ni tampoc el Karma del Logos o Déu del nostre planeta, perquè per això caldria haver arribat més enllà de la consciència d'un Choan de Raig.

    Quant fem esment al Karma humà, familiar, social o mundial, sovint la nostre personalitat es revela al ser afectats per un karma que no hem generat nosaltres i trobem injust que haguem de pagar justos per pecadors. Però si ens ho mirem des de una altre perspectiva potser comprendrem el perquè ho hem de compartir.

    La Humanitat és una Entitat!
    Els éssers humans som cèl·lules dins del seu cos, milions de cèl·lules. Cadascuna te assignada una funció específica dins d'aquest cos. Les unes formen orgues vitals i d'altres tenen funcions secundaries. Quant una d'aquestes cèl·lules no compleix la seva funció o la realitza malament, desestabilitza la salut de tot el cos. De la mateixa manera que quant ens fem una petita ferida si se'ns infecta, el malestar que produeix en el cos és general. Si no curem aquesta ferida l'infecció es pot escampar posant inclús la vida en perill.
    Apliquem la Analogia Hermètica i se'ns obrirà una nova comprensió del perquè de les coses importants que passen al món.

    Per altre part, hem de tenir present que, encara que no ho recordem, hem encarnat infinitat de vegades hi ens hem equivocat en moltes coses que poden haver estat molt greus. No pensem que el karma present es tot producte de la encarnació anterior,perquè el karma pot haver estat retingut des de èpoques molt llunyanes degut al propòsit que ha hagut de dur a terme l'ànima en cada encarnació. Però en èpoques en que l'evolució planetària o humana s'excel.lera, el karma retingut es precipita.

    (segueixo en la propera resposta)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. (continuació de la resposta a Dani)

      La Humanitat som Una, desenvolupem una única consciència que desenvolupem en el temps. En la percepció que en tenim del món, hi veiem grans diferències evolutives entre els éssers humans. Aquesta visió és producte del concepte tan limitat que en tenim del temps i perquè la ment concreta es separativa,analitza i discrimina. Aquesta actitud és correcta i necessària, però quant la ment s'ha desenvolupat el suficient hauria de trencar els límits imposats per la personalitat. Això costa molt de realitzar i crea grans crisis de consciència.
      Una ment concreta per si sola no podrà arribar mai a la comprensió de la Unitat, ho sabrà intel·lectualment, però la comprensió interna no bé mai de la ment concreta, sinó que bé al alliberar aquest ésser espiritual que tenim retingut en el cor.

      Quant s'ha desenvolupat la ment l'imaginació és creadora. No és el mateix l'imaginació d'una persona amb tendències emocionals, que viu en la il·lusió i no en la realitat. A una ment intel·lectual li pot semblar que al imaginar perd el control i no s'atreveix a donar el pas decisiu.l'imaginació prové del cor, no és una qualitat mental com la majoria es creu.
      És en aquest punt on l'ésser intern s'està expandint, però no pot irradiar enfora perquè es troba amb una frontera mental que li barra el pas.
      Alliberem a l'ésser intern, no tinguem por d'imaginar perquè l'imaginació és el pas previ a la intuïció i aquesta és el que ens permetrà sentir-nos part del Tot i descobrir els vels que amaguen la Realitat.

      Gracies Dani per donar-me l'oportunitat de seguir compartint.

      Una forta abraçada

      Eliminar
    2. Gràcies en a tu Marta per ser generosa en les teves explicacions i no escatimar res a les mateixes.

      Dec trobar-me molt lluny del camí encara, doncs pel que dius i diuen a molts llocs, s'hauria de anar deixant la ment concreta de costat i, en el meu cas, és una tasca difícil a part de no acabar d'acceptar-ho del tot, motiu pel qual interpreto que em trobo lluny.

      Una forta abraçada

      Eliminar
  3. Doncs jo crec sincerament Dani, que ja hi ets en el camí i que tens les eines necessàries per poder donar el pas definitiu.
    No es tracta de deixar la ment concreta a part, sinó de saber trobar en el coneixement el fil de connexió amb l'abstracte. Per això crec que no cal acaparar molts coneixements, d'un sol pensament que ens atrau en podem extreure molt més del aparent si hi sabem trobar la seva analogia i la connexió que hi ha entre l'intern i l'extern.
    Per això he anomenat l'imaginació, perquè quant hem treballat la ment el suficient, estem preparats per deixar anar l'imaginació mentre reflexionem o meditem. És llavors quant crec, que no hauríem de rebutjar els pensaments que ens venen i que de moment ens poden fer dubtar de la seva veracitat. Això succeeix perquè la ment analítica es vol imposar i raonar-ho tot per poder-ho entendre de forma concreta, quant allò que que hem descobert és abstracte. Però com ja saps, el que és superior a la ment concreta només ho compren el llenguatge del cor, és per això que ens cal imaginar en aquest sentit perquè aquest és el camí que condueix a la intuïció i és llavors quant descobrim internament el que és més ocult.
    No cal deixar la ment arraconada, perquè aquest és l'instrument que ens serveix per anar més enllà.

    No voldria desanimar-te amb els meus comentaris Dani, tot el contrari. El que et passa és que ets impacient i molt crític amb tu mateix.
    Cadascú ha d'aprendre a treballar amb el que és i el que pot, i saber-na treure el millor profit.

    Una forta abraçada Dani.

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias querida Marta por tu publicación y tus amplias explicaciones a Dani.

    Personalmente creo haber comprendido en una parte de tu texto que la idea es liberar nuestro ser interno, ese que nos guía vía nuestras Intuiciones. Desde hace unos 5 años ya, retomé el fluir con mis Intuiciones sin desviarme lo más mínimo. Digo 'retomé' porque lo dejé en ocasiones, y no me fue muy bien la verdad... Cuento esto porque he notado que más obedezco a dichas Intuiciones (que en su mayoría solo son cosas que hacer en mi diario), mejor me va y todo sale muy bien.
    ¿Sera una forma de liberación el seguir esa senda?

    Por lo demás, no sé si entendí bien el tema de la radio actividad... ¿Quieres decir que nuestro Ser interno vibra tal la radio-actividad y que un día todo será radio activo?

    Gracias por estar y hacernos reflexionar hondo.

    Un fuerte abrazo.

    Marcos.

    ResponderEliminar
  5. Som Sols radiants i no ho ssbem ni ho volem creure, al menys la majoria de la humanitat viu encara amb aquest Sol amb núvols al davant.
    Quan aquest Sol sigui compleament net expandirà la seva llum fins a aures fins aquest moment insospitades. Fixem.nos amb el sol físic. He de ser el mateix fent nèixer la nostra llum cada dia més forta i sanament.
    El Sol és l'energia de l'ànima quan aquesta queda lliure.
    Treballem aquesta imaginació que es la dança i el cant dels devas i a la vegada deixarem lliure la intuició que ens obrirà les portes del Cor Celestial.

    Una abraçada.
    Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Sol és un Àtom! l'expressió més externa del cos del Logos Solar i el símbol de l'Alliberació. Algun dia es reconeixerà, que el nucli més intern que no podem percebre amb els ulls físics,és la manifestació de l'Esperit.

      L'àtom, el centre de tot el que existeix en aquest univers, transmet vida, escalfor i moviment a totes les entitats que viuen i evolucionen dins del seu cos,(un cercle tancat, però que un dia esclatarà per alliberar-les),i tan si parlem d'un àtom físic que conté electrons, neutrons, protons... com si fem esment a l'Ànima humana o al Logos Solar, amb tots els planetes, satèl·lits, esteroides i altres cossos habitats per entitats que pugui contenir, estem parlant de l'energia que prové d'una Única Font, manifestant la seva radiació des de el macro fins el microcosmos.
      *L'imaginació és Creadora*, però la ment ha de saber discernir per no caure en la il·lusió astral i poder reconèixer la diferència entre el real i l'irreal.

      Gracies a vosaltres Olga i Carles

      Una abraçada.

      Eliminar
  6. Si Marcos has comprendido bien. La liberación de nuestro ser interno es la meta que tenemos por delante todos los seres humanos.
    Todas las Sendas conducen a la Liberación, aunque a veces nos encontramos con cruces de caminos y erramos la dirección, hasta que nos damos cuenta y rectificamos.

    En cuanto a la radioactividad también lo has comprendido bien.
    Así es, todo cuanto existe està constituido por átomos que contienen un núcleo radioactivo, y nosotros, nuestros cuerpos y nuestra consciencia son atómicos.
    El Logos Solar (el Sol) es la expresión más bella de una explosión atómica, en él tenemos representada en mayúsculas la liberación que debe producirse en nuestro ser.
    Cuando se liberó la energia del átomo se descubrió la radioactividad. Pero los átomos no son únicamente físicos i químicos, sinó que el nivel superior de cada plano: astral, mental, egoico etc... también son atómicos.
    La Vida que permite que una forma se desarrolle y evolucione, es Espíritu, es este nucleo que nos vivifica, que al paso de las encarnaciones redime la matéria de los cuerpos hasta sutilizarla al máximo. Únicamente entonces es cuando puede expandirse y expresar su divinidad a través de las formas.

    ¿Porqué se dice en los tratados esotéricos que la venida de Cristo creará grandes convulsiones en las consciencias de la humanidad? Pues porqué la radiación que expande Cristo es Espíritu puro, y esta radiación que se extiende mucho más allá de nuestro planeta produce la redención de la materia. O sea, que estimula a cada átomo viviente a la exxpansión, a la liberación. Pero esto crea grandes crisis de reajuste en los cuerpos y en las consciencias de los seres humanos.
    Igualmente un discípulo que ha sido aceptado dentro de un Ashrama de la Jerarquía, en su propio nivel, también irradia a través de su aura, porqué su ser interno se está liberando, abarcando con su radiación a quienes se relacionan con él y creando a la vez cambios substanciales en sus conciencias.

    El descubrimiento de la radioactividad indica que la humanidad está respondiendo a las energias superiores. Aunque a niveles externos el hombre haya y está haciendo un mal uso de ello. Pero también en medicina se han hecho unos avances extraordinarios desde entonces en la aplicación de las radiaciones.

    Gracias por tu presencia Marcos

    Un fuerte abrazo

    ResponderEliminar

La Teosofía en la Nueva Era !