viernes, 18 de enero de 2013

La Paraula Sagrada * OM * !




Segurament que la majoria dels que llegiu aquest article heu pronunciat l'OM més d'una vegada. 
S'ha ensenyat a pronunciar-lo al meditar tan si es tracte de la pràctica d'algun ioga en benefici propi com si es tracte de fer un servei a la humanitat. Sabem que l'OM només és la síl·laba d'un mantra antiquíssim i molt poderós el qual, només és efectiu quant és pronunciat per un Gran iniciat o un Mestre. 
                                !OM MANI PADME UM!

Hi ha grups ben intencionats que el pronuncien constantment sense saber que l'efectivitat d'un mantra ve donada per la intenció i el nivell de consciència dels que el pronuncien.

La pronunciació de l'OM implica molta responsabilitat interna.
Totes les paraules que pronunciem atrauen energies angèliques constructores de formes, en qualsevol dels plans on evolucionem, el físic, l'astral, el mental, l'egoic o espiritual.
Heu experimentat que es produeix quant després d'una meditació el pronuncieu?
Sabeu que per atreure entitats angèliques constructores d'un nivell superior o la atenció del Mestre, l'OM s'hauria de pronunciar dirigit des de el cor envers el centre coronari? 
En la seva pronunciació atraiem potents energies que penetren en el nostre cos eteri i d'aquest al centre de consciència en el qual hi estem polaritzats.
Sabeu que l'últim pensament que tenim abans de pronunciar l'OM és el que determinarà els resultats que es produiran?

Us recomano que aneu amb molt de compte i que sigueu ben conscients del que voleu atreure.
No el pronuncieu mai si esteu alterats o no esteu prou bé psicològicament, perquè el vostre estat es veurà accentuat.
L'OM només s'hauria de pronunciar si estem en pau, concentrats en el servei als altres o en cassos en que ens cal per altres motius de contacte intern.
A mesura que avancem en l'evolució, internament se'ns anirà instruint en diferents maneres i circumstàncies en que el podem pronunciar. En cas d'una protecció, d'una curació, d'un servei  envers els altres regnes de la Naturalesa... Quant estiguem preparats sabrem com fer-ho.

Intento explicar que no és convenient fer "d'aprenents de bruixot" perquè en podem sortir escarmentats, sobre tot  quant desconeixem el poder de les energies que estem tractant de manipular.
Si volem fer un acte de servei i utilitzar les energies atretes per exterioritzar-les en bé d'algú en concret o de la humanitat, aquestes circularan sense produir cap problema en la nostre salut, però tot hi això, s'ha de saber que quant entren energies tan poderoses com les actuals de la nova era i a més estem servint, al pronunciar l'OM el nostre sistema nerviós es veu fortament estimulat podent produir forts desequilibris nerviosos.
Si som aspirants espirituals, quant pronunciem  la Paraula Sagrada les energies atretes a nosaltres arribaran també a les persones més properes, produint reaccions en elles que poden ser positives si estan al nostre nivell evolutiu o superior, però si no és així, hi haurà qui no podrà resistir l'afluència de vida espiritual en els seus cossos eteris, podent reaccionar inclús amb violència.
Si sou deixebles  ja sabeu que l'energia que podeu atreure te molt més poder que si som persones corrents i que no només afecta al ser pronunciat verbalment sinó que quant ho fem mentalment, la radiació s'estén a molta més distància de la que ens podem imaginar a través dels èters.
Tot acte de servei bé induït per el treball del grup intern o l'Ashrama on cada nit quant ens anem a dormir se'ns instrueix. En siguem conscients o no, des de l'aspirant espiritual fins l'ànima més avançada dins del regne humà, des de al principi  en que entrem en el camí espiritual, som entrenats per servir a la humanitat.
Els resultats es veuen quant comencem a actuar de forma altruista, quant  som compassius  i quant protegim als animals o a les plantes, quant ensenyem amb exemple les bones accions. Aquestes hi moltes altres manifestacions de l'Ànima son el resultat de les ensenyances del servei intern que rebem cada dia quant anem a dormir.
A partir d'aquest moment l'OM sagrat comença a ressonar dins del nostre cor.
És la veu del nostre Jo superior. Aquesta vibració interna  que en principi no captem, es va repetint cada cop amb més freqüència fins que s'expandeix a través de la radiació de la nostre aura fonent-se amb l'OM que emet el Mestre y el grup d'animes dedicades al servei.


Marta Parramon

6 comentarios:

  1. Precisament per haver llegit que l’Om (el so creador) es una força molt poderosa, no l’he utilitzat mai en cap moment (no el pronuncio). Davant el dubte de si estaré en condicions de poder-ho fer a qualsevol nivell (tant mental, astral o físic), he preferit no fer-ho.

    Poder així resto força a les meves bones intencions, però crec que davant el dubte, es preferible com molt bé dius Marta, no fer-ho.

    Gràcies per aquesta explicació que, encara que sabia de que anava el tema, estic convençut que ajudarà a qui no conegui prou el tema.

    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Davant del dubte jo crec que fas molt bé en no pronunciar l'Om Dani.
      No crec que restis força a les teves bones intencions. En el món hi ha molts servidors de la humanitat que ni tan sols nen sentit parlar-na mai.
      No és només la pronunciació de la Paraula el que dona poder, sinó la intenció que hi ha al darrera al pronunciar-la,i sobre tot el nivell de consciència de qui la pronuncia.

      Al pronunciar l'OM la nostre veu emet una vibració,la pròpia. Aquesta vibració canvia amb els canvis de consciència, per això cada persona o ànima atrau energies similars a ella que responen per simpatia de vibració. Segons quin sigui el nostre estat de consciència, així serà la qualitat de les formes construïdes.

      Abans de pronunciar l'OM s'hauria de produir un gran silenci interior que crearia un buit, i dins del qual,les energies atretes constructores trobarien les condicions adequades, per poder donar forma als pensaments elevats que necessita la humanitat i per sortir de la foscor i entrar en la claredat d'una ment il·luminada.

      En una etapa particular de la nostre evolució, en les escoles internes de la Jerarquia som entrenats per ser creadors conscients de formes mentals.
      Aquestes formes contenen el germen del nou Ordre Mundial, de la nova cultura i civilització que ha de arribar a fer-se realitat en aquesta nova era que ja hem començat a viure.En certa forma el que estem fent nosaltres hi té molt a veure.

      Per ser servidors de la humanitat no ens cal posar-nos a meditar seguint unes disciplines ni haver de pronunciar l'OM constantment, sinó d'orientar la ment en sentit constructiu, participant activament en la construcció d'una nova societat i posant a la practica el que sabem en teoria.

      Gracies Dani per aquest servei que estem fent entre tots.

      Una forta abraçada.

      Eliminar
  2. OM...
    Paraula Santa i Sagrada.
    Només en estat de plena autoconsciència i en silenci profund com la meditació potser és possible pronunciar-la.
    Al entrar en el bosc gaudint de la Natura sabent que ella pertany a aquest mateix OM...
    Escoltant la bona música de les altes esferes...
    Sempre per això amb molta prudència...
    Jo només la pronuncio en estat meditatiu, algunes vegades.
    Quan sapiguem viure la vida plenament aquesta paraula ja serà en sí la Vida Una.

    Gràcies Marta.
    Gràcies Dani.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Així és Olga I Carles.

      Aquí on visc i envoltats de boscos l'OM es sent pronunciar profundament greu quant l'aire gairebé huracanat, bandeja els arbres com si fossin simples branquetes.
      És impressionant! et fa sentir que una força poderosa s'està manifestant al produir-se el contacte entre els Silfos de l'aire i els Esperits de la Naturalesa que governen els boscos.

      Quant s'ha estudiat música l'oïda s'afina s'interpreten els sons musicalment. El so de la Naturalesa és veritablement Música!
      Cada regne de la Naturalesa, cada especie vivent i cada element emet la seva nota i quant és escoltada amb silenci interior hi sents pronunciar l'OM.

      No son fantasies ni imaginació. Escolteu el vent, el tro,les ones embravides del mar quant xoca'n amb les roques i sentireu ressonar la Paraula Sagrada.

      Una forta abraçada

      Eliminar
  3. Pues yo la utilizo dos veces a la semana, al entrar y salir de las clases de yoga, pero los pensamientos van dirigidos a Patanjali. La verdad que sabia ciertas cosas que haz escrito aquí pero no todas, y lejos de mi la idea de que se podía atraer a Devas constructores con ese sonido, y también que pudiese afectar a nuestros compañeros de camino...

    Muchas gracias por todos estos muy interesantes datos Marta.

    Un fuerte abrazo.

    Marcos.

    ResponderEliminar
  4. Todos los sonidos al igual que los pensamientos atraen a los Devas constructores Marcos.
    Siempre que se pronuncie el 0M con el pensamiento enfocado en algo positivo, espiritualmente hablando, no puede dañarnos en absoluto.
    El OM como sabemos es un mantra muy poderoso, esto significa que las energias que atremos al pronunciarlo, contienen en si un poder fuera de lo común.
    Algunas sílabas o mantras que ha dado la Jerarquia a la humanidad han sido para darle el impulso necesario de adaptación a los nuevos tiempos. En la era anterior de Picis se dió el (Padre Nuestro, esta oración o mantra condujo a la humanidad de Picis a la devoción y a un ideal superior, preparando las conciencias para poder penetrar en la era actual. En la era de Acuario la mente se desarrollará hasta límites
    insospechados. Se nos pide hacer concreta esta espiritualidad que fué en el pasado totalmente devocional. Deberemos "Hacer bajar el Cielo a la Tierra". Poner a la práctica lo que internamente hemos aprendido.
    Actualmente se nos ha dado al mundo occidental (La Gran Invocación)y el OM como medio de poder atractivo de los Devas superiores que deben construir un mundo donde la unificación mundial se produzca interna y externamente.

    Un fuerte abrazo Marcos

    ResponderEliminar

La Teosofía en la Nueva Era !