domingo, 10 de marzo de 2013

La Llei d'Atracció !




La Llei d'Atracció (o Gravitació)
 és Karma 
La Llei de la Gravetat des de cert punt de vista constitueix la síntesi de la Llei d'Atracció.
Intentarem entrar en el tema de manera que poguem comprendre en profunditat el que realment significa.

Quant ens centrem en l'evolució humana hem de tenir present que el karma, també conegut com la llei de (causa-efecte) es la
conseqüència de les actituds correctes o incorrectes de l'esser humà, produïdes en un passat proper o de vides anteriors.
Generalment l'interpretem de forma fatalista com quelcom que no podem evitar, però això no és ben bé així, perquè el karma pot ser transcendit. 
Des de els principis dels temps en que el Logos decideix crear, existeix un propòsit, una necessitat d'assolir experiència i arribar a ser plenament conscient de la Seva creació per mitjà de les formes que ha creat. 
Veiem doncs que l'evolució planetària es regeix per dos principis, el Propòsit de crear (la causa) i la consciència resultant de l'experiència assolida, que son (els efectes).
Tot el que existeix regit per la matèria, ja sigui física, astral o mental, està sotmès a la Llei del Karma, igualment com el nostre planeta, el més dens dins del sistema, on la matèria gravita en la seva major intensitat afectant a totes les vides que hi vivim i evolucionem en ell.
Una de les grans ensenyances que els Mestres de la Jerarquia espiritual del planeta imparteixen en les Aules internes, consisteix en donar a conèixer que el Karma obeeix a la Llei de Gravitació. La gravitació només existeix en la matèria, quant més denses son les formes degut a l'estat de consciència de les entitats que les habiten, més magnetisme i gravetat manifestaran. A major densitat, major gravetat i major karma.
Coneixem científicament dues lleis, una és la llei d'Atracció i l'altre la llei de Repulsió. 
La força centrípeta que absorbeix i atrau i la força centrífuga que expandeix enfora. 
La força centrípeta és la causa de l'evolució i aquesta força que és gravetat, produeix  la potent atracció envers la matèria. 
Tot el que impulsa a l'ànima humana a encarnar una i altre vegada és degut a la forta atracció que sentim envers les experiències materials. 
La atracció (o atenció) constant en un mateix és gravetat, per tant, genera karma. Llavors podem comprendre que és el que impulsa a l'ésser humà a encarnar, i si tenim present que hem encarnat milers de vides des de que ens varem individualitzar i hem desenvolupat pas a pas  la consciència en els tres nivells;  físic, astral i mental concret induïts per la forta atracció que l'ànima humana sent envers la matèria, ens podem fer una idea del karma que hem generat en el passat, tan el positiu com el negatiu. El que som actualment és la conseqüència del passat i el passat que és memòria, està impregnat de karma. Per tant, som el fruit del karma.
Els cossos en que varem començar l'evolució quant ens identificàvem plenament amb la consciència física, en canviat notablement la seva vibració. Hem desenvolupat la consciència astral, la qual encara predomina en una gran majoria de la humanitat.  I actualment, està creixent un grup bastant nombrós d'éssers humans que estan la consciència mental hi per tant, el discerniment. 
Tot aquest procés d'anar desenvolupant la consciència, s'ha produït degut a les lliçons que hem après per la imposició del karma, que ens ha transformat a través del temps.Cada estat de consciència genera el seu propi karma, repercutint en la salut física, psicològica i mental dels éssers humans. Cadascun hem assolit un nivell evolutiu particular, començant pel mes inferior fins que arribats a cert estat superior de consciència ens situarem en al més subtil. En cada graó que pugem ens lliurem d'una part d'aquesta potent atracció que sentim per la matèria, doncs en l'escala evolutiva hi ha set nivells de diferent grau de densitat. Hem descendit fins el nivell mes dens al encarnar per primera vegada com humans, però al pas de moltes experiències viscudes en infinitat de encarnacions, comencem ha emprendre el camí d'ascens i ens anem alliberant d'aquesta potent força d'atracció. Quant més elevat sigui el nivell on hem accedit, menys karma acumularem, els nostres cossos serán mes subtils i contindran menys densitat perquè la nostre consciència s'haurà situat a subplans superiors i la atracció envers la matèria s'haurà invertit i això ens demostrarà que la nostre orientació i els valors hauran canviat. Els nostres vehicles hauran elevat la seva vibració a una octava superior al ser desallotjats els elements més densos.  
A mesura que els éssers humans practiquem la inofensivitat en tots els afers de la nostre vida, quant l'egoisme el transformem en altruisme i el desig personal en aspiració espiritual, l'efecte centrípet de la matèria perdrà el seu poder atractiu i la força centrífuga i expansiva de l'esperit començarà a manifestar-se com radiació. Aquesta radiació s'expandirà a través dels vehicles
purificats en forma de llum, perquè haurem redimit i elevat la vibració dels elementals dels nostres cossos. Haurem trencat els límits imposats per la matèria alliberant-nos del seu esclavatge.
Quant més avançat espiritualment és un ésser humà menys karma genera, fins al punt en que al rebre la quarta iniciació l'home que havia estat pres de la matèria, s'allibera totalment de la Creu del Karma i de la seva personalitat. En realitat en aquesta etapa ja no és un home, s'ha convertit en una Ànima alliberada habitant del cinquè regne.  
A mesura que la humanitat canviem i el jo personal i egoista sigui substituït per l'amor a la humanitat i ho demostri en els actes de cada dia, les malalties desapareixeran, doncs la mala salut sempre és producte de la resistència que oposem a donar resposta a la vida de l'Ànima i aquesta oportunitat ens la dona el karma en cada encarnació.  
La ciència ens està demostrant  de forma visible que la força de la gravetat és pot desafiar. Els avions, les naus espaials, els satèl·lits i tots els mitjans de transport que es desplacen per l'aire, ens estan demostrant de forma evident que la humanitat estem transcendint el karma.Tot es molt simbòlic  i ens diu molt si ho sabem interpretar.

Siguem observadors dels esdeveniments importants que canvien la vida de la humanitat i podrem veure-hi reflectida la consciència humana. 
                                               
                                                         Marta Parramon

10 comentarios:

  1. Gràcies Marta per l'interessant article. Personalment, em serveix per refrescar i assimilar millor els conceptes del Mestre Tibetà. La teva manera d'expressar-te és molt més fàcil d'entendre que la del Mestre.

    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que pretenc és poder explicar amb paraules senzilles el que tracto de transmetre,i encara que ho volés, no em sabria expressar d'altre manera.
      També crec que l'important no son les paraules en si sinó el que poden despertar en els que hi estan interessats.

      Gracies de nou Dani, demostres ser una persona que compren i sap valorar el treball que fem els altres.

      Una forta abraçada

      Eliminar
  2. Somos el fruto del karma... Trascenderlo es la oportunidad que Dios nos da en cada existencia.

    ¿Como se hace eso de transcender el karma..?

    ¿Nuestras acciones deben ser perfectas, altruistas, amorosas, totalmente desinteresadas..., no desear nada?, va por ahí, si...

    Transcender mi karma plenamente será para otra vida pienso, porque en esta, debo seguir comiendo, pagando las facturas, mantener a mi hija y no sé bien como voy a pagarle sus estudios de psicología, ni idea..., y a mi otro hijo también...como lo haré...?...

    Lo Haré.

    En fin, quiero decir que no nos ayuda nada este sistema en el que aún estamos nadando, y por un buen rato creo...

    Es muy dificil decir, venga!, a tomar por saco los estudios de mi hija, de mi hijo, que se busquen la vida como puedan!, a tomar por saco mi vivienda que pago desde hace 18 años, a tomar por saco todo... Me voy a vivir una vida de entrega porque quiero transcender mi karma, ser un servidor de DIOS AQUÍ Y AHORA, ayudar a lo que sea de forma altruista, sin esperar nada a cambio, y todo lo demás, FUERA.
    Posible... es, si claro, pero imposible moralmente para mi al menos, o quizá cuando sea mayor y libre de cargas...

    Me encanta estudiar todo lo que estudio, budismo, teosofía, psicología, etc.., pero más me adentro en lo micro celular en el átomo del asunto, más veo que debo dejarlo todo, que debí no haber hecho hijos, haber sido mucho más egoísta y haber solo pensado en salvarme. Pero para eso debí haber estado despierto mucho antes, cosa que no ocurrió. Por eso digo que quizá sea para las próxima vida o las siguientes, ni idea en verdad...

    Me encantaría transcender mi karma en esta vida plan 'Milarepa', pero a la vez debo estar para los míos, no puedo dejarlos.

    Un fuerte abrazo Marta, y disculpa mi ignorancia.

    Marcos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si lees con atención cuanto he escrito en este bloc y particularmente este artículo Marcos, verás que en ninguna parte trato de convencer a nadie de lo que se debe hacer. Únicamente indico un camino que si nos interesa seguirlo nos puede liberar de los conflictos.
      Por lo demás, Dani te ha explicado de forma muy clara lo mismo que te huviera contestado yo.
      Si queremos empezar a dar los pasos necesarios para liberarnos del karma no es necesario irnos a vivir en solitario o dedicarnos a la contemplación, sinó de no estar tan apegados a lo que nos condiciona totalmente la vida.

      Un abrazo Marcos
      ´

      Eliminar
  3. El karma s'allibera en el dia a dia amb tot el que ens toca viure. No es tracta d'evadir res i quedar-te sol, això el que faria es acumular més i més karma, un perill que cal evitar.
    Tenim una meta predestinada i un lliure albir que cal cuidar a cada moment.
    Nom podem esperar altres vides per treballar. La Responssabilitat es aquí i ara de forma permanent.
    Aquest gran pes que constanment tenim a sobre ens està ofegant i hem de poder respirar i ser valents.
    Algunes vegades mirant el passat ens podem horroritzar, però si el nostre present està una mica més en pau cada dia, podem intuir un futur més dinàmic i alegre.
    ës veritat que observant els nous descobriments i els del passat podem veure una societat més flexible capaç d'entendre i compendre més l'evolució.
    La mandra no ha de ser el nostre destí, la valentia sí!
    Estem entrant en acuari i serà un regal per l'humanitat. El sos del còsmos ens està deixant veure molta més llum i els nostres petits cosos també reflexcteixen aquests cambis que poden ser excepcionals o destructius depenent de com nosaltre estem enfocats.


    Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'agradat molt el teu comentari Olga.

      El diàleg que establim entre tots els qui compartim aquestes ensenyances, de paraula o de pensament, ens pot fer sortir de dubtes i permetre'ns veure amb una mica més de llum el que tractem de comprendre.
      Si intentem veure-hi una mica més enllà de les formes, la perspectiva del món i de la situacions conflictives que vivim pot canviar molt.
      Sabem per pròpia experiència que no és fàcil deslliurar-nos del karma personal quant hi estem immersos i ens fa patir. Però tenim la sort d'haver coincidit en el camí amb persones que com nosaltres estan intentant trobar-se a si mateixos.
      Ens hem d'ajudar els uns als altres i no permetre mai que la crítica reemplaci a la comprensió.

      Una abraçada Olga

      Eliminar
  4. Apreciado Marcos, no se trata de trascender el Karma en una vida... tampoco podríamos hacerlo. Tenemos muchas responsabilidades "kármicas" adquiridas en vidas pasadas (mas las que adquirimos consciente o inconscientemente en esta) y no podemos eximirnos de ellas. Las relaciones personales son parte del Karma. Los hijos, pareja, familiares, amigos, compañeros de trabajo... no podemos desentendernos de las mismas. Para algo nos encontramos con quien nos encontramos. Existen vínculos entre los mismos y tampoco creo necesario romper. Probablemente cuando una persona se encuentre en disposición de transitar ciertos tramos del Sendero, ya no le retendrán los hijos, la pareja, o los amigos (por decir algo). Tiempo al tiempo y todo llegara (si nos esforzamos) en el momento adecuado y preciso. El alma no tiene prisa, la personalidad sí.

    Recuerda una de mis frases: "No se trata de ser perfectos en un día, sino de un día llegar a ser perfectos" (entendiendo el "día" como una encarnación del alma).

    Me he tomado la libertad de dar mi opinión en "casa de Marta". Espero no haber sido descortés.

    Un abrazo a todos

    ResponderEliminar
  5. Em sembla molt bé la resposta que li es donat al Marcos Dani, com deus haver vist en la meva resposta a ell, jo li hagués dit el mateix que li es dit tu.
    Soc molt observadora de les reaccions de qui m'envolten i he pogut comprovar que quant ens arriba informació esotèrica d'una vibració elevada i diferent del que havíem conegut fins el moment, pot passar que tot el nostre ésser es remogui i momentàniament ens pot crear una crisi de consciència.
    Els coneixement esotèrics contenen Llum, una Llum que és Foc, i el Foc consumeix les escòries...
    Si aquesta llum penetra dins nostre perquè fins a cert punt ens hi sentim identificats, ens permetrà veure el que hi ha dins de la pròpia foscor, d'aquesta manera podem veure el que hem de canviar. Quant en som conscients, el karma que obstrueix es precipita i un cop alliberat el seu lloc és ocupat per la Llum, però abans haurem de passar per la crisi.
    Un procés iniciàtic sempre és precedit per crisis de consciència. Hi ha qui no ho pot resistir hi es fa enrere, però arribarà un moment en que donarem el pas definitiu i ens haurem alleugerit una mica més la consciència.

    Agraeixo molt el teu comentari Dani

    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
  6. Muchas Gracias querido Dani por tu clara respuesta. En verdad así lo imaginaba, ahora lo veo y lo acepto con paz, solo quería con un comentario audaz comprobar gracias a vosotros que estáis en este mismo camino como lo sentías.

    Me alegra mucho comprobar que todo va bien. No tengo ninguna intención de dejar el camino, digamos que ahora gracias a tu respuesta Dani y el respaldo que le da también Marta, me encuentro reafirmado y más tranquilo, como liberado de un peso tonto... Seguiré estudiando porque me apasiona, me gusta. Seguiré sin comer carne ni pescado, y ya solo por eso, me siento muy contento de mis progresos. Ya llegara lo que tenga que llegar cuando tenga que ser.

    Muchas gracias a ambos Marta y Dani.

    Un fuerte abrazo a los dos, Marcos.

    ResponderEliminar
  7. Quería añadir un abrazo especial para Olga i Carles. Siempre leo vuestros comentarios y os estoy muy agradecido también. Me encanta tener amigos para jugar y poder expresarme abiertamente.

    Gracias por estar a todos.

    Marcos.

    ResponderEliminar

La Teosofía en la Nueva Era !