martes, 22 de septiembre de 2020

La Vinguda de Sanat Kumara a la Terra

 

                                                      


Iniciarem el tema sobre la iniciació anant-nos a aquella època llunyana en que l'home-animal es va individualitzar a mitjans de la raça Lèmur quant la Gran Fraternitat Blanca es va establir a la Terra.
En aquella època el regne que predominava era l'animal, però hi havia un grup nombrós entre ells que havia avançat el suficient i reclamava inconscientment l'atenció del Logos, arribant a un punt crític en que se li presentava l'oportunitat  
d'iniciar-se en un regne superior, l'humà. 
Una demanda interna començava a fer-se notar en la consciència del Logos planetari. No podem oblidar que els regnes de la Naturalesa son chacras dins del seu cos.  

Els tres chacras superiors i que tenen més importància per l'evolució del planeta son: 


Shamballa el Regne de Déu, on el Senyor de Món hi té la Seva estada en cos físic eteri. És el centre Coronari des de on penetra en el planeta el primer Raig manifestant el Seu Poder i Voluntat creadora. 


La Jerarquia de Mestres que guia l'evolució planetària, dirigits pel Guia Suprem el Crist, Mestre de Mestres, d'homes i d'àngels. Treballa principalment amb l'energia del segon Raig i representa el centre Cardíac del planeta. La seva característica principal és l'Amor.


 La Humanitat, on es desenvolupa el Pla de Déu (l'evolució planetària). És el tercer centre el Laringi que es regeix pel tercer Raig. La qualitat que desenvolupa és la Intel·ligència  


El regne Animal correspon al plexe solar logoic i el raig que el regeix és el sisè.

Contant des de el plexe solar en avall es considera que l'home o el Logos en aquest cas, quant hi te centrada la consciència encara viu  en la seva personalitat. Però quant eleva les energies al centre cardíac ens indica que el Jo superior ha pres possessió d'aquells vehicles. 

El regnes Vegetal, Mineral i Elemental no els tindrem en compte en aquest estudi perquè el que ens interessa és el procés iniciàtic del Logos planetari i el perquè la humanitat té tanta importància en aquesta etapa evolutiva.


La demanda del regne animal indicaba que el Logos havia transmutat les energies a un estat superior de consciència  i que estava  preparat per rebre la segona iniciació planetària. En aquest procés va elevar les energies del plexe solar (el regne animal) al centre cardíac (la Jerarquia). Però calia un intermediari que els unís i  d'aquesta expansió interna va néixer la consciència que conduiria a aquell nou regne en un  futur llunyà a les portes de la Iniciació.


Però al no ser encara el Logos planetari un deixeble acceptat pel Logos Solar, (aplicant la analogia amb l'ésser humà i salvant les grans distàncies que hi ha  entre un home i un Logos) en el planeta encara no existia una Jerarquia espiritual que el governés, perquè el centre cardíac no havia despertat i l'evolució era molt lenta. 

Però va arribar el Gran Dia! 
En tot procés iniciàtic es produeix una invocació i en resposta, una expansió de consciència extraordinària perquè  el Jo superior dona resposta a la demanda de més Llum i el
Jo superior del Logos planetari és Venus. 

L'iniciat ho és abans que la Jerarquia li reconegui. S'ha iniciat a si mateix en  tot el procés que ha hagut de viure durant infinitat d'encarnacions per poder arribar fins el Portal de la iniciació. Quant arriba el moment en que el Logos o l'home passen les proves iniciàtiques li bé la resposta. Si es tracte d'un deixeble el Crist li transmet amb el Ceptre de Poder energies d'un voltatge igni extraordinari provinent de Sanat Kumara, el Senyor del Món. Aquestes energies li son aplicades al chacra corresponent, i a partir d'aquell moment li obrirà el camí a un estat de consciència molt superior al conegut fins aquell moment. L'aplicació del Ceptre produeix expansió i dona entrada a un nou regne mes avançat.


En la segona iniciació el Ceptre de Poder s'aplica al centre Laringi, desenvolupant la intel·ligència i accelerant de forma significativa el procés evolutiu  d'aquell  regne o chacra. En el cas del Logos el centre Laringi és la Humanitat. 


Venus, el Jo superior va respondre a la invocació enviant a una Entitat de categoria espiritual molt superior a la de Crist. Aquesta entitat és Sanat Kumara, va venir de Venus acompanyat de tota una Jerarquia d'Àngels i Mestres per fer-se càrrec de l'evolució del planeta.
Un Rishy es una Entitat enormement evolucionada considerat un deixeble avançat en Éscola d'Apranents de Logos.

Al venir de Venus van portar animals de consciència social com son les abelles, les formigues, un tipus d'ocells, el blat i diferents especies de tots els regnes considerades les  més evolucionades que hi ha a la Terra. També van portar els cítrics, van donar dolçor als fruits i perfum i propietats medicinals  a les plantes. Tots els regnes van ascendir a un nivell de perfecció extraordinari. Ho podem veure en la intel·ligència d'alguns  animals, en les diferents especies vegetals i en la bellesa de les pedres precioses. En conjunt va augmentar la radiació planetària. 

Molt poèticament es diu que quant van descendir a la Terra els Senyors de la Flama, tota la Terra va florir al Seu pas.  

Podem comprendre amb tot aquest procés  que la Terra està sent guiada per Venus, el Jo superior del Logos i que aquesta analogia és totalment aplicable a l'ésser humà.  



  Marta Parramon
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

La Teosofía en la Nueva Era !