martes, 27 de noviembre de 2012

7 Arcàngels Constructors 7 Energies 7 Camins !




(primera part)

El nostre Univers és Septenari.

Tot el que existeix des de el macro fins el microcosmos  evoluciona en cicles septenaris o múltiples de septenaris.
Tota vida manifestada dins de la Creació bé impregnada i dirigida per les 7 Energies o Arcàngels Constructors que son la causa de la seva existència. 
Aquestes grans entitats angèliques provenen de les 7 estrelles de la Ossa Major irradiant el seu Poder per tot el Sistema, transmetent cadascuna d'elles una qualitat i donant una aparença específica a les entitats que vibren en la seva freqüència. 
En l'espectre solar hi podem veure representades les 7 energies en l'arc de San Martí. 
Els 7 Rajos manifesten la vida de 7 grups de mònades que al encarnar en la matèria  segueixen cicles septenaris de interiorització i exteriorització. Tan si investiguem  la precessió dels equinoccis, l'entrada en una nova era, la vida karmica d'un Logos Solar, d'un Sistema solar com el nostre, del Logos d'un planeta, d'una ànima humana, d'una diminuta vida elemental o atòmica.
Aquestes 7 Energies són -Foc Elèctric-. Aquest foc o "voltatge" no pot entrar directament al planeta perquè la seva potent radiació el destruiria.
En tot el que existeix sempre hi ha d'haver intermediaris que fan de transformadors de les energies superiors, aminoran
i emeten la radiació rebuda al expandir-la en sentit descendent.  
El Logos Solar, Senyor i Creador del nostre Sistema, rep directament les 7 Energies impregnant-les de l'Amor que està desenvolupant en aquesta etapa evolutiva Propia, les irradia des de el Centre Cardíac als 7 planetes Sagrats que son els chacras més desenvolupats dins del seu cos i a la vegada aquests, fan d'intermediaris entre el Logos Creador i els planetes que no son sagrats com el nostre.  
Els planetes sagrats son: Mercuri, Venus, Júpiter, Saturn, Urà, Neptú i Vulcà. Aquest darrer encara no s'ha concretat físicament, doncs el seu cos és eteri no s'ha comprimit del tot, però se'ns diu que en un temps no gaire llunyà està en procés de ser descobert per la Ciència.  

Sabem que la nostre Terra no és un planeta sagrat. Això vol dir que  comparant-lo amb l'evolució humana la Terra encara no respon a la seva qualitat com Ànima perquè no és un deixeble acceptat dins de l'escala Jeràrquica.
Quant les 7 energies se'n dividit i subdividit al descendir a través d'infinitat d'intermediaris, s'ha  minorat en gran manera la seva radiació, tot i això la humanitat no està preparada encara per poder assimilar la seva vibració i poder elèctric, encara caldran alguns altres intermediaris abans de poder-les rebre sense perill de ser destruïts.

De la mateixa manera com ho fa el Logos Solar i per analogia totes les entitats vivents que estan desenvolupant els seus chacras (els centres receptors i distribuïdors de les energies), el Logos planetari  les rep en  el seu centre coronari -Shamballa- i les expandeix impregnades de la Seva qualitat predominant, la 
Intel·ligència Activa.
Els chacras principals dins del cos del Logos planetàri son els 7 regnes de la Naturalesa:
Shamballa- Jerarquia - Humanitat - regne Animal - Vegetal - Mineral i Elemental. Aquest darrer pertany al regne dèvic. 

Cal destacar que les 7 energies Constructores sorgeixen de la seva Font principal la Ossa Major, formades per infinitat de entitats angèliques i de nivells evolutius molt diversos. Cada energia confereix un caràcter i unes tendències específiques. En realitat els 7 Rajos s'expandeixen per tot el planeta, però això no vol dir que responguem a totes les energies perquè com hem dit al principi, tot depèn dels nostres orígens monàdics, de la qualitat de la nostre ànima, de la personalitat que estem desenvolupant en una vida determinada i de la influència dels astres sobre el planeta en el seu moviment per l'espai.
L'entrada sota la influència de la nova era te una importància primordial per la humanitat, degut a la influència del setè Raig transmès des de el planeta Urà regent d'Aquari.
Però aquest tema el tractarem en una altre ocasió...

Arribats als regnes de la Naturalesa ens centrarem en els Intermediaris entre Shamballa i la Humanitat. Aquests intermediaris son:
La Gran Fraternitat Blanca planetaria, la Jerarquia d'Éssers espirituals que en una etapa molt llunyana  van  passar pel regne humà, van assolir el nivell més elevat dins d'aquest regne i van entrar amb ple dret dins dels regnes superiors que pertanyen a uns nivells molt distants de la comprensió humana. 
La Jerarquía espiritual està composta per Mestres de diferents graus, te com el més gran representant i Guia al Crist -Mestre de Mestres, d'Àngels i d'homes- ells guien el destí del planeta inclosos tots els regnes de la Naturalesa sacrificant la seva  evolució superior per Amor i Compassió envers la humanitat.  

El Mestre i l'Ànima internament son una sola Entitat, no estan separats, perquè la consciència superiores Una. 
Per això  quant busquem al Mestre, encara que sigui inconscientment estem esperant retrobar internament l'essència  de la pròpia Ànima.
Un deixeble que serveix i està en contacte conscient amb amb el seu Jo superior, també fa d'intermediari entre la Jerarquia i la humanitat.
Les energies son rebudes per tots els éssers vivents, però la manera com les utilitzem determinarà els resultats de la nostre existència.
           
Com podeu observar, en tot l'univers existeixen jerarquies espirituals formant una gran escala, cadascú ocupa el graó que li correspon, però agafats de les mans per ajudar-nos mútuament a ascendir en el camí que condueix al cinquè regne de les ànimes. 

 Marta Parramon 


9 comentarios:

  1. Molt ben vingudes un altre cop les teves paraules Marta!

    Després d'un parèntesi al que ja ens tenies mal acostumats, inicies un tema molt interessant com ho és el de les energies còsmiques.

    Personalment m'anirà molt bé el poder tornar a comptar amb les teves entrades, ja que des de ja fa un temps vaig llegint el Tractat de Foc Còsmic del Mestre D.K., i la seva força complexitat de conceptes la podré alleugerir amb la teves explicacions, més apropiades per a persones que no tenim un grau de coneixement tan elevat com els estudiants dels llibres blaus.

    Benvinguda de nou Marta i una forta abraçada

    ResponderEliminar
  2. Aquest parèntesi Dani ha estat obligat hi ha durat més temps del que tenia previst. Tot hi això torno a estar aquí per seguir compartint amb tots vosaltres allò que sent la meva ànima i que pot donar de si mateixa.
    Aquest tema de les energies no el podem deslligar de res que estigui relacionat amb l'evolució planetària. És necessari conèixer per poder comprendre com funcionen,quina n'és la la causa i com es desenvolupa.
    Al començar a llegir el Foc Còsmic del Mestre DK, bé a ser com voler aprendre a tocar el violí. Al principi és difícil, hem d'adoptar una posició incòmoda i ens fan mal les mans, i el pitjor és que no en podem treure ni una sola nota afinada. Potser ens desanimarem hi preferirem deixar-ho per començar amb un altre instrument que sigui més fàcil de dominar.
    Però si seguim constants en la dedicació a pesar de les incomoditat i la falta de resposta als nostres esforços, un dia molt especial, li traurem una nota afinada que ens arribarà a l'ànima. Aquesta nota ens indicarà que comencem a dominar l'instrument.
    Quant oblidem la tècnica i ens deixem portar pel cor, entre l'instrument i nosaltres desapareixeran les distàncies, ens haurem convertit en un sol instrument; en una unitat que vibra conjuntament en la mateixa sintonia,completament compenetrada.
    Llavors podrem interpretar la bellesa i l'escènica que sorgeix d'aquesta fusió. Serà una música sense forma que ens omplirà l'esperit.

    Gracies Dani per aquest retrobament que m'ompla d'alegria

    Una forta abraçada

    Marta

    ResponderEliminar
  3. Hola Marta! es un verdadero placer poder contar de nuevo con tu presencia por aquí, muy bienvenida de nuevo, también yo te echaba de menos :)

    Aún no leí este potente libro al cual haces referencia aquí, y no sé de qué habla Dani cuando habla de libro azules...intuyo que serán los libros que esperan a los estudiantes que siguen caminando. En fin, aún sigo estudiando el libro que me recomendaste sobre los rayos y releyendo el libro de P.Pavri al compartirlo gracias a Dani con más amig@s que están interesados en la Teosofia, por ahí ando por ahora.

    Dices: 'Las energías son recibidas por todos los seres vivientes, pero la forma en que las utilizamos determinará los resultados de nuestra existencia.' Esto siempre fue así a mi entender, o es que ahora va a ser más potente, diferente, severo, selectivo...?

    Hasta pronto querida Marta, y gracias por estar.

    Un abrazo! Marcos

    ResponderEliminar
  4. Hola Marcos,
    Yo también estoy muy contenta de poder seguir compartiendo con vosotros nuestras inquietudes.
    Los libros azules a los que se refiere Dani,creo yo, que son toda la colección del Maestro Tibetano escritos por Alice Bailey. El titulado (Fuego Cósmico)como da a entender su nombre, trata sobre Cosmologia. Yo siempre he creido que es el más difícil de asimilar pues, aunque alguna vez menciona la evolución humana,en realidad está dirigido al estudio de lo Universal.

    En respuesta a tu pregunta de si esta vez va a ser diferente, te diré que (Si).
    Todo en el universo gira sin parar, tal como lo hacemos los seres humanos en la rueda de encarnaciones.
    Nuestro Sistema Solar ha entrado en un ciclo que se repite cada 25.000 años regido por la constelación de Acuario. Pero lo más extraordinario es que el ciclo menor de 2.500 años que dura toda una era, coincide también con Acuario. Vemos que la misma energia se junta para producir grandes mutaciones en todo el Sistema.

    Urano, el Iniciador, trae nueva Vida y la oportunidad de llevar a toda la humanidad a niveles superiores de consciència, a la entrada en un camino muy superior al conocido hasta ahora. Los teoricismos no nos van a servir, porqué el 7º Rayo va a concretar lo que todavia permanece oculto. Será una era en que la humanidad aprenderá a construir formas conscientemente. Puede ser una bendición, pero también un peligro. El aspecto emocional irá quedando relegado a un segundo término. De ahi la necesidad de elevar las energias del plexo solar al corazón, para que el Amor guie siempre a la mente.

    Pero no podemos olvidar que todo cuanto existe dentro de nuestro planeta forma parte del Cuerpo del Señor del Mundo, nuestro Logos Planetario. El está pasando por las crisis iniciàticas en su etapa evolutiva cósmica y los reinos de la naturaleza (sus chacras principales) nos vemos convulsionados por Sus crisis y estados de consciéncia.
    El número 7 es un número sagrado. En la geometria i las matemáticas
    se configuran los anteproyectos de la creación de las formas. Esta nueva era intruduce a la humanidad en la mágia consciente creadora de formas. La mente dará un giro muy importante y las formas físicas como consecuencia también cambiaran.

    Actualmente el 7º Rayo está entrando en nuestro sistema solar a través del planeta Urano, planeta considerado sagrado por ser un (Gran Iniciado) dentro de la Logia Solar. En Astrología asotérica se lo define como el (Hierofante) el Gran Iniciador.

    El séptimo Rayo está representado como el Mago Creador de formas, unido estrechamente al primer Rayo, el Gran Destructor. El primer Rayo representa al Espíritu y el séptimo la Materia. Son dos extremos de una misma energia, uno manifestándose en lo más sutil i el otro en lo más denso.
    Siempre deben existir intermediarios que aminoren las energias entrantes, aunque en esta etapa evolutiva del planeta se produce una excepció en ciertos niveles.

    Shamballa Conoce i Manifiesta la Voluntad y el Poder de Dios (nuestro Logos planetario)y es a través de Shamballa que estas energías de Acuario son dirigidas directamente a la humanidad avanzada, sin que la Jerarquia haga de intermediaria.
    Esto se debe a que la Jerarquia también está dando un paso hacia niveles superiores, " empujada " por gran cantidad de seres humanos que estan preparados para ocupar su lugar.
    Sin embargo para los cuerpos físicos y psíquicos y mentales, especialmente de quienes se resisten a adaptarse a los cambios, la radiación de estas energias les trae grandes desajustes y problemas de todo orden.
    Intentemos vivir las crisis como la oportunidad que se nos da de aprender a vivir de una forma nueva.
    Acuario Traerá el Nuevo Orden Mundial, aunque al principio el desorden es lo que imperará.

    Gracias Marcos por la oportunidad que me das de ampliar mis comentarios.

    Un abrazo

    Marta




    ResponderEliminar
  5. Muchas Gracias querida Marta por tu extenso comentario que me ha esclarecido total-mente sobre este tema de actualidad. Aquí, en la casa donde vivo, rezamos a diario mandando nuestras mejores energías al planeta en general y hacia Shamballa, pero también y a la vez, estamos atentos a lo largo del día por si podemos ayudar a alguien en algo en su realidad. También creé un grupo en facebook y he organizado un rezo común para ciertos días claves de diciembre a una hora precisa cada día elegidos. Ya se apuntaron unas 30 personas :) No sé, pero es lo que me salio hacer :)

    Sé que no estáis en facebook ni tu ni Dani, pero si os apetece ya os diré cuando es porque evidentemente que estáis muy cordialmente invitados.

    Mientras te dejo un fuerte abrazo querida Marta y muchas gracias por tu ayuda.

    Marcos.

    ResponderEliminar
  6. Me alegra muchísimo que hayas formado un grupo Marcos, además de la respuesta a colaborar de de tantas personas que como tu, manifestais amor y buena voluntad.

    Muchos de los que hemos seguido durante algun tiempo los estudios deL Maestro DK, cuando se acerca la Luna Llena (período en que la luz reflejada de la Luna disipa las tinieblas simbólica y realmente), realizamos el acercamiento al Maestro o a la pròpia Alma, pronunciando mentalmente la "Gran Invocación", visualizando a la humanidad e invocando Luz, Amor y el Poder para que la mente de los seres humanos se ilumine, los deseos esgoistas sean relegados al pasado y nazca el amor en los corazones.
    La Buena Voluntad debe transformarse en Voluntad al Bien, una octava superior a la que estamos empezando a responder. Esta energia proviene de Shamballa y nos da el Poder y la fuerza suficiente para resistir estas tremendas energias, transmutarlas y así contribuir a transformar el mundo.

    Un fuerte abrazo Marcos

    Marta

    ResponderEliminar
  7. Disculpad mi torpeza al referirme a los libros azules. A veces no recuerdo que las respuestas pueden ser leídas por otras personas y doy (erróneamente) por sentado que todo el mundo entiende mi manera de expresarme.

    Me refería, como bien dice Marta, a los libros escritos por A.A. Bailey en referencia al Maestro Tibetano.

    Gracias Marta por tu estupenda explicación a la pregunta de Marcos. Tu profundo conocimiento de la materia nos ayuda en gran medida a todos, los que tenemos unos mínimos conocimientos y los que empiezan a adquirirlos.

    Es un placer poder compartir con todos vosotros este largo viaje.

    Un abrazo global

    ResponderEliminar
  8. Hoa Marta,
    Gràcies per estar aquí altre vegada,
    Tema de profunditat excelsa el que comentes.
    Siguem aquests portadors de renovació i llum que ens regalen si estem oberts aquestes set energies.


    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  9. Aquest tema Olga i Carles ens dona la Clau de l'existència del nostre Univers.
    Tot en absolut, cada persona, animal, vegetal, mineral i en definitiva, tots els elements, vibren de manera més pronunciada amb algun d'aquests 7 Rajos Constructors que regeixen els 7 Planols o nivells de consciència.
    El tema es pot ampliar moltíssim, però és bastant complex i ha vegades ens pot costar d'entendre, tot hi que nosaltres mateixos formem part d'aquestes energies, en realitat desconeixem el seu significat més profund.
    Estem aquí per intentar descobrir quin d'aquests 7 Camins és el nostre.
    Seguirem investigant...

    Una forta abraçada

    Marta

    ResponderEliminar

La Teosofía en la Nueva Era !