martes, 11 de septiembre de 2012

Egregors creats per las Races !





Els Egregors
(2ª part)

Com ja varem comentar en l'article anterior  els Egregors son entitats psíquiques creades per l'home, que viuen i es mouen dins dels diferents tipus d'èter que constitueixen l'espai planetari.
Els Egregors estan en tots els ambients, en les grans concentracions socials, en les petites comunitats, en els ambients familiars.et... Allà on participi  de forma activa l'ésser humà es construeixen egregors, ya siguin creats per les bones o per les males accions.

Els Egregors provinents de les primeres sub- races anteriors a la nostre, la Lemur i la Atlant (des de que l'home es va individualitzar) en perdurat en el temps, degut a la identificació de les civilitzacions actuals amb aquelles tendències ancestrals. 
També si han d'afagir els Egregors més recents creats per les primeres sub- races de la raça Aria.
Cadascuna d'aquestes races  ha desenvolupat el seu propi estat de consciència avançant sempre en sentit ascendent  però sense lliurar-se de les conseqüències dels seus actes del passat, que en una etapa de la seva història evolutiva se li presentaran per ser transcendits.
Aquesta etapa és l'actual!  




La raça Lemur (la negre)  va desenvolupar de forma extraordinària les funcions orgàniques i la bellesa de proporcions físiques.

La ment era rudimentària  en aquella època i mentre més avançava en la consciència física s'anava  introduint en una nova consciència, la astral.
Si coneixem quelcom sobre les energies i el desenvolupament dels chacras sabem que el primer que es desenvolupa és el centre Sacre, el que transmet l'energia directament als orgues de procreació.  
La potencia d'aquestes energies els va conduir a buscar la satisfacció sexual desmesurada produint-se relacions antinaturals i perversió sexual de tota mena,  creant egregors de la més baixa vibració i malauradament aquests egregors segueixen están atrets i vitalitzats per la nostre civilització. 
Ho podem comprovar externament al observar el comportament humà i les seves conseqüències que es manifesten en forma de malalties de transmissió sexual, com la sífilis i la sida i en totes les malalties que son físicament doloroses, (encara que es digui que la sida possiblement és un producte de laboratori)...el karma es presenta  de diferents maneres a cobrar els seus tributs. 




Cap Egregor  negatiu seria atret, si no fos perquè les tendències de la humanitat encara responen a les seves vibracions.




La segona raça Atlant (la groga) va conèixer el poder de la màgia, va aprendre a controlar els elementals astrals i els va utilitzar tan sols per satisfer els seus desitjos desmesurats  i perquè els hi construïssin tot allò que desitjaven. 

Van desenvolupar la consciència astral, la sensibilitat envers el que l'envoltava i la capacitat d'apreciar la bellesa atraient de les formes. El chacra per on fluïen les energies era el Plexe Solar relacionat amb la consciència astral.
Va arribar als extrems de l'ambició, a l'afany de posseir i de satisfer els seus desitjos fins a tal punt, que el robatori i la apropiació indeguda del que no li pertanyia es va estendre de forma incontrolada, creant potentíssims Egregors d'energia psíquica i aquests son els que més costarà de destruir. 
Aquests Egregors son el principal enemic dels aspirants i deixebles en probació que estan intentant entrar en les files de la Jerarquia espiritual del planeta, però per arribar a tenir aquest privilegi abans hauran de demostrar el control de la seva vida astral.  
Les energies astrals mal canalitzades van produir malalties de tipus vibratori com el càncer i la diabetes i també desequilibris psíquics i nerviosos.
A mesura que la raça avançava en la construcció dels cossos astrals, la ment  va començar a donar els primers símptomes de la seva existència.




Després va aparèixer la raça Ària (la blanca) la actual, la que ha de desenvolupar la ment concreta. El chacra que canalitze aquestes energies és el Laringi, un centre creador que l'home hauria de saber utilitzar, elevant-hi les energies procreadores del centre Sacre a la ment. 

Actualment els éssers més preparats mentalment estan integrant els tres cossos construïts per les tres races: (el físic, raça Lemur), (l'astral raça Atlant)i (el mental, raça Ària) D'aquesta integració en sorgeix el que coneixem com, personalitat integrada, construïda per un Elemental constructor amb gran poder.

Fins aquí la construcció dels  tres cossos ens en ha servit per ser conscient en els tres mons de l'evolució humana per mitjà dels sentits físics que ens en permès crear plena consciència de tot el que ens envolta.




Ara hem de crear un cos superior, el Causal. Estem entrant en un nou estat de consciència en el que en un futur llunyà, apareixerà com una nova raça. 

El cos Causal es el vehicle que habita l'Ànima, que li servirá per poder-se manifestar a través de la personalitat i a la vegada, ens permetrà desenvolupar els sentits subtils més enllà de l'aspecte material de la vida en aquest planeta. 
Però com totes les altres races, la Ària també ha creat i segueix creant potents Egregors,  especialment els que creen la separació i el distanciament humans, contenint grans reserves d'energia mental i un gran poder destructor que s'infiltre en els ambients socials, pol.lítics, religiosos etc... de totes les nacions.
Les malalties o Egregors que ha creat la raça Ària generalment son mentals, de tipus neurològic, cardíacas i també les d'origen desconegut, que s'anirán manifestant a mesura que les transmutadores energies de la nova era es s'introdueixin en el planeta. 
Com podem veure al observar a la humanitat, estem envoltats d'Egregors que tenen  un gran poder sobre l'individu. Egregors que hem creat nosaltres mateixos i que estan contaminant els èters que circumden l'aura planetària.
Però no podem donar la culpa a les races que ens en precedit, perquè encara que no ho recordem, en el nostre trajecte per aquest món hem encarnat en totes les races i hem viscut infinitat d'estats de consciència durant moltíssimes encarnacions. 
L'etapa actual evolutiva de la raça humana és d'una gran transcendència.
Vivin la era més fosca que mai ha viscut la humanitat, és l'anomenada, (Kali Yuga) .
Hem recorregut la roda d'encarnacions en sentit descendent des de que varem encarnar per primera vegada al sortir de "la Casa del Pare" com ànimes pures i sense experiència, enfonsant-nos en la foscor de la matèria.  
De les experiències viscudes i els errors comesos em après  la diferència que hi ha entre el bé i el mal. 
Aquesta etapa evolutiva és totalment karmica, Se'ns està donant l'oportunitat de trascendir-lo. Si passem l'exàmen d'aquestes probes  se'ns obrirá el camí que condueix a la Iniciació humana en un conjunt. 




Hem arribat al fons de la " roda de encarnacions" i ara hem de donar el pas definitiu en sentit ascendent per sortir de la foscor i afrontar la llum de cara, la Llum que ens il.lumina el camí  de tornada a "Casa".   


                                                                   Marta Parramon

9 comentarios:

  1. Un cop més, aprenent de les teves publicacions Marta.

    No puc dir res més que gràcies.

    Una braçada

    ResponderEliminar
  2. Gracies Dani, per seguir amb interès aquestes publicacions.
    Com pots veure no en sou gaires que hi feu el vostre comentari, però jo ho valoro molt i us ho agraeixo moltíssim perquè a més de compartir, em doneu l'oportunitat d'ampliar els texts i de canviar impressions.
    També m'estimula a seguir publicant el fet de que, -si el recompte de les visualitzacions de pàgina no fallen,- Espanya i Rússia especialment, son els que destaquen amb molta diferència dels altres en les seves visites. Els segueixen Estats Units, Alemanya i el Regne Unit. A més d'altres països del Sud d'Amèrica i d'altres parts del món.
    A primers de novembre farà un any que vaig començar a publicar en aquest bloc.
    Se que hi ha moltes persones amb inquietuds semblants a les nostres que hi estan interessades.
    Us agraeixo a tots i de tot cor el vostre interès!

    Aquests dos mesos vinents no se si podré publicar tan sovint i visitar els vostres blocs, doncs ho tinc una mica complicat...però això no vol dir que no hi segueixi tenint el mateix interès. Quant tingui un moment lliure podeu estar ben segurs que hi seré!

    Una abraçada

    Marta

    ResponderEliminar
  3. No t'amoïnis Marta. Esperarem "serenament espectants" com deia VBA les teves publicacions.

    Una abraçada

    ResponderEliminar
  4. Como de costumbre, Muchas Gracias querida Marta por esta segunda entrega sobre los egregores. AL exponer en tu texto el tema del chacra que canaliza las energías -el laríngeo, un centro creador que el hombre debería saber utilizar, elevando en ella las energías procreadores del centro Sacro utilizando la mente- como nos explicas claramente en tu texto; me hizo pensar que estamos empezando a tomar consciencia de que hay que dominar seriamente lo que decimos. Es decir, empezar a dominar nuestras palabras, -que son sonidos creadores- y por lo tanto domar nuestros pensamientos. Creo, al menos tengo esperanzas que pronto lograremos domar a nuestras mentes y vivir en el mundo de las Causas, ser Seres Causales, Magos verdaderamente Creadores Despiertos y Conscientes en acción. Últimamente esta surgiendo mucha información que nos puede ayudar si estamos atentos..

    Estoy seguro que algo más llegara y sera de Rusia -algo bueno quiero decir-, un país del cual nadie o pocos hablan últimamente, pero que sin embargo tras España son los que más visitan tu blog :) algo hay..

    Un abrazo querida amiga y espero no tardes mucho en volver.

    Un fuerte abrazo.

    Marcos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahora que tengo un pequeño espacio para comunicarme con vosotros, te diré algo Marcos sobre lo que comentas sobre Rusia.

      Si que existe algo muy especial entre Rusia y España.
      Si has leido algo sobre los 7 Rayos sabrás a que me refiero.

      El 7º Rayo rige el alma de Rusia y la personalidad de España, y a la vez,
      el 6º Rayo rige rige el alma de España y la personalidad de Rusia.
      Los dos rayos se invierten en su regencia; uno rige el alma y el otro la personalidad de ambos paises.
      Estas energias crean una afinidad externa y un vínculo interno complementándose.

      En el libro sobre Astrologia esotérica del Maestro Tibetano, escrito por(Alice Bailey), se da algo de información sobre el significado de las energias y su regencia de las naciones.
      El estudio sobre los 7 Rayos es indispensable para poder comprender en profundidad la enseñanza que nos brinda el M.T.en tosos sus libros.
      Cuando el tiempo me lo permita (no se cuando será) introduciré el tema a fondo.

      Un fuerte abrazo Macos

      Marta

      Eliminar
  5. Gràcies Marta,
    Una exposició exel.lent per entendre aquest procés de l'evolució.
    Les races... unha mare de l'altre ens donen ls pautes del veritable significat.


    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  6. Gràcies per les teves enssenyances, Marta. Moltes coses hem d'apendre encara. Es fácil donar les culpes als altres, peró si mirem al nostra voltant amb atenció ens adonarem que tots som responsables, ja sigui de pensament, paraula, u obra i perquè no?, d'omisió.tots ajudem a crear aquest essers que anomènes egregors, siguin bons o dolents. si fossim capaços de ser més optimistes, milloraria la situació? és a dir hi hauria menys egregors negatius que positius?.
    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La meva resposta serà breu M. Carme, doncs estic bastant enfeinada com ja ho saps.
      És així,jo també crec que ens queda molt per aprendre a tots.
      L'omissió a vegades pot tenir unes conseqüències tan pernicioses com totes les altres formes de fer mal. Ens podem considerar bones persones perquè no fem mal conscientment a ningú però... i tot allò que hem deixat passar de llarg, quant ho haguéssim hagut d'atendre i no ho hem fet,ja sigui per comoditat, per por o perquè hem cregut que no era cosa nostre?
      Segurament que si fóssim més optimistes seria simptomàtic de que dins nostre hi hauria més pau, perquè sabríem valorar tot el que hi ha de positiu en les experiències que hem de viure, i perquè confiaríem més en la naturalesa humana. Els egregors que crearíem al nostre entorn tindrien un gran poder destructor sobre els egregors del pessimisme i la depressió mundial que es viu actualment.

      Gracies per el teu comentari M. Carme
      Una forta abraçada

      Marta

      Eliminar
  7. Gracies Olga i Carles, us agraeixo el vostre comentari
    Una abraçada

    ResponderEliminar

La Teosofía en la Nueva Era !