jueves, 27 de septiembre de 2012

Els Devas, el So, la Vibració i el Poder de la Paraula.!



Tot so produeix una vibració, emetent ones magnètiques que al expandir-se per l'espai atrauen del èters infinitat d'elements dèvics disposats a donar forma  a la idea expressada en paraules.  
Per l'ésser humà  que està acostumat a utilitzar la ment no li és fàcil  comprendre com pot ser que els devas constructors que no tenen una ment com la humana, siguin capaços de construir una forma exactament igual a com ha estat imaginada per un ésser humà.  
Si tenim present que els Àngels o Devas evolucionen desenvolupant el sentiment i la sensibilitat, potser ens farem una idea aproximada de quin és el  sistema d'evolució constructiva que utilitzen.
La seva sensibilitat és tan desenvolupada que poden construir tot un organisme humà a la perfecció guiats per la vibració que emet l'ànima a través de l'àtom permanent.
Els devas responen a totes les vibracions, des de les més agudes i refinades com pot ser el cant d'un ocell,  fins les més desagradables com son els crits de les persones que es barallen.
Encara que no ens donem compta, en cada nova expressió de la paraula canvia la vibració de la nostre veu degut als nostres estats de consciència. Amb el temps i els anys la veu i la forma d'expressar-nos canvia. Això significa que els devas constructors que atraiem amb els canvis produïts en el nostre interior també hauran canviat i per tant, les formes que construeixin.
Cada forma creada per els devas constructors és l'encarnació d'una idea o d'un pensament. 
El deva elemental que  ha construït la forma i l'ha ocupada, tindrà el mateix nivell de consciència o vibració de la persona que li l'ha proporcionat el material per construïrla.  
Tot el que existeix és energia i  l'Energia és essencialment Dèvica. Per tant, estem "manipulant" constantment energies, som energia revestida de formes que es manifesten en diferents nivells vibratoris.

Al entrar en les Ciències Ocultes ens anem fent conscients de la responsabilitat, el valor i el poder que te la paraula.

Els éssers humans som els responsables de conduir als devas constructors a  nivells superiors i de convertir-nos en conscients col.laboradors  seus  en la creació de les formes que s'han de construir en aquesta nova era. Ens cal doncs, refinar i  elevar la vibració dels nostres estats de consciència.
"La Energia Segueix al Pensament"

Això és ben cert, però per poder construir les
formes d'una nova societat, d'una nova cultura i una nova civilització, no serà suficient en pensar-hi constantment. Cal construir pas a pas  aquestes formes, revestir-les de sensibilitat i finalment materialitzar-les tal com ho fan els devas  que construeixen el cos d'una ànima que ha d'encarnar, començant per construir-li els cossos més subtils fins acabar per el físic dens.
Quant el Jo Superior emet el mantram que anuncia la fi de la construcció dels cossos, dona entrada a l'ànima humana a la vida física.     
Perquè una forma de pensament es pugui concretar en fets visibles la paraula és essencial. La creació conscient de formes és una obra màgica i al mateix temps científica.
L'ús de la paraula, a mesura que s'avança en el Camí ha de ser control.lat i dirigit amb saviesa, per això cal conèixer molt be com responen i actuen les energies.
A mesura que avancem en el camí evolutiu la vibració és més potent i també el poder de crear.
Si no volem veure materialitzat allò que passa per la nostre ment, no en parlem.
La Paraula és Poder!
Parlar de malalties, de les pors que tenim, dels problemes generals que vivim en tot el món, fa que estem atraient energies o devas de vibració inferior i en comptes de resoldre el problema el materialitzaran.
Procurem buscar  solucions constructives i no deixem mai de pensar en positiu. D'aquesta manera ens estarem convertint en veritables creadors i col·laboradors del regne angèlic en la construcció d'un món millor. 

Marta Parramon 

martes, 25 de septiembre de 2012

Programa de Actividades / Octubre- Noviembre- Diciembre

Programa de Actividades




CONFERENCIAS


Todas las actividades empezarán a las 19 horas en el local de la C/ Provenza 463 de Barcelona,
Así como también a la misma hora  en la Biblioteca ARÚS,  Paseo San Juan 26


En Biblioteca ARÚS


Noviembre  27        Conferencia a cargo del
                                 Sr. Francesc Comas sobre
                            
                 " Les tres grans il.lusions de l'home"


Diciembre  11          Conferencia a a cargo del
                                 Sr. Josep Mª Vendrell sobre
                        
                                " El coneixement d'un mateix"


Diciembre  18         Conferencia a cargo de
                                 Dña. Mª de los Ángeles Royo Mas sobre
                               
                             "Los cinco Elementos"



En C/ Provenza nº 463 entre.1ª


Octubre  17              Conferencia a cargo del 
                                 Sr. Francesc Comas sobre
                                
                                    "Teosofia práctica"   


Noviembre  10       Conferencia a cargo del
                                 Sr. Francesc de P. Guinart sobre

"Estudios teosóficos"    



Con toda sinceridad agradecemos la compañía a aquellos que siguen nuestras charlas, deseándoles Felicidad para las próximas fiestas Navideñas y muy buenos deseos para el año 2013.
Nos reencontraremos en Enero 2013



Renovació de si mateix

                                 I.K.Taimni

L'univers manifestat té les seves arrels en un  Principi Etern l.limitat Immutable, sempre  inmanifestat, el qual es designe com l'Absolut o Realitat Suprema. Aquest principi transcendeix el poder de la comprensió humana.

Consciència i Poder, o Esperit i Matèria, no són dues realitats independents, sinó dos aspectes polars de l'Absolut. Son els productes primaris de la diferenciació i constitueixen la base de la Manifestació.


martes, 11 de septiembre de 2012

Egregors creats per las Races !





Els Egregors
(2ª part)

Com ja varem comentar en l'article anterior  els Egregors son entitats psíquiques creades per l'home, que viuen i es mouen dins dels diferents tipus d'èter que constitueixen l'espai planetari.
Els Egregors estan en tots els ambients, en les grans concentracions socials, en les petites comunitats, en els ambients familiars.et... Allà on participi  de forma activa l'ésser humà es construeixen egregors, ya siguin creats per les bones o per les males accions.

Els Egregors provinents de les primeres sub- races anteriors a la nostre, la Lemur i la Atlant (des de que l'home es va individualitzar) en perdurat en el temps, degut a la identificació de les civilitzacions actuals amb aquelles tendències ancestrals. 
També si han d'afagir els Egregors més recents creats per les primeres sub- races de la raça Aria.
Cadascuna d'aquestes races  ha desenvolupat el seu propi estat de consciència avançant sempre en sentit ascendent  però sense lliurar-se de les conseqüències dels seus actes del passat, que en una etapa de la seva història evolutiva se li presentaran per ser transcendits.
Aquesta etapa és l'actual!  




La raça Lemur (la negre)  va desenvolupar de forma extraordinària les funcions orgàniques i la bellesa de proporcions físiques.

La ment era rudimentària  en aquella època i mentre més avançava en la consciència física s'anava  introduint en una nova consciència, la astral.
Si coneixem quelcom sobre les energies i el desenvolupament dels chacras sabem que el primer que es desenvolupa és el centre Sacre, el que transmet l'energia directament als orgues de procreació.  
La potencia d'aquestes energies els va conduir a buscar la satisfacció sexual desmesurada produint-se relacions antinaturals i perversió sexual de tota mena,  creant egregors de la més baixa vibració i malauradament aquests egregors segueixen están atrets i vitalitzats per la nostre civilització. 
Ho podem comprovar externament al observar el comportament humà i les seves conseqüències que es manifesten en forma de malalties de transmissió sexual, com la sífilis i la sida i en totes les malalties que son físicament doloroses, (encara que es digui que la sida possiblement és un producte de laboratori)...el karma es presenta  de diferents maneres a cobrar els seus tributs. 




Cap Egregor  negatiu seria atret, si no fos perquè les tendències de la humanitat encara responen a les seves vibracions.




La segona raça Atlant (la groga) va conèixer el poder de la màgia, va aprendre a controlar els elementals astrals i els va utilitzar tan sols per satisfer els seus desitjos desmesurats  i perquè els hi construïssin tot allò que desitjaven. 

Van desenvolupar la consciència astral, la sensibilitat envers el que l'envoltava i la capacitat d'apreciar la bellesa atraient de les formes. El chacra per on fluïen les energies era el Plexe Solar relacionat amb la consciència astral.
Va arribar als extrems de l'ambició, a l'afany de posseir i de satisfer els seus desitjos fins a tal punt, que el robatori i la apropiació indeguda del que no li pertanyia es va estendre de forma incontrolada, creant potentíssims Egregors d'energia psíquica i aquests son els que més costarà de destruir. 
Aquests Egregors son el principal enemic dels aspirants i deixebles en probació que estan intentant entrar en les files de la Jerarquia espiritual del planeta, però per arribar a tenir aquest privilegi abans hauran de demostrar el control de la seva vida astral.  
Les energies astrals mal canalitzades van produir malalties de tipus vibratori com el càncer i la diabetes i també desequilibris psíquics i nerviosos.
A mesura que la raça avançava en la construcció dels cossos astrals, la ment  va començar a donar els primers símptomes de la seva existència.




Després va aparèixer la raça Ària (la blanca) la actual, la que ha de desenvolupar la ment concreta. El chacra que canalitze aquestes energies és el Laringi, un centre creador que l'home hauria de saber utilitzar, elevant-hi les energies procreadores del centre Sacre a la ment. 

Actualment els éssers més preparats mentalment estan integrant els tres cossos construïts per les tres races: (el físic, raça Lemur), (l'astral raça Atlant)i (el mental, raça Ària) D'aquesta integració en sorgeix el que coneixem com, personalitat integrada, construïda per un Elemental constructor amb gran poder.

Fins aquí la construcció dels  tres cossos ens en ha servit per ser conscient en els tres mons de l'evolució humana per mitjà dels sentits físics que ens en permès crear plena consciència de tot el que ens envolta.




Ara hem de crear un cos superior, el Causal. Estem entrant en un nou estat de consciència en el que en un futur llunyà, apareixerà com una nova raça. 

El cos Causal es el vehicle que habita l'Ànima, que li servirá per poder-se manifestar a través de la personalitat i a la vegada, ens permetrà desenvolupar els sentits subtils més enllà de l'aspecte material de la vida en aquest planeta. 
Però com totes les altres races, la Ària també ha creat i segueix creant potents Egregors,  especialment els que creen la separació i el distanciament humans, contenint grans reserves d'energia mental i un gran poder destructor que s'infiltre en els ambients socials, pol.lítics, religiosos etc... de totes les nacions.
Les malalties o Egregors que ha creat la raça Ària generalment son mentals, de tipus neurològic, cardíacas i també les d'origen desconegut, que s'anirán manifestant a mesura que les transmutadores energies de la nova era es s'introdueixin en el planeta. 
Com podem veure al observar a la humanitat, estem envoltats d'Egregors que tenen  un gran poder sobre l'individu. Egregors que hem creat nosaltres mateixos i que estan contaminant els èters que circumden l'aura planetària.
Però no podem donar la culpa a les races que ens en precedit, perquè encara que no ho recordem, en el nostre trajecte per aquest món hem encarnat en totes les races i hem viscut infinitat d'estats de consciència durant moltíssimes encarnacions. 
L'etapa actual evolutiva de la raça humana és d'una gran transcendència.
Vivin la era més fosca que mai ha viscut la humanitat, és l'anomenada, (Kali Yuga) .
Hem recorregut la roda d'encarnacions en sentit descendent des de que varem encarnar per primera vegada al sortir de "la Casa del Pare" com ànimes pures i sense experiència, enfonsant-nos en la foscor de la matèria.  
De les experiències viscudes i els errors comesos em après  la diferència que hi ha entre el bé i el mal. 
Aquesta etapa evolutiva és totalment karmica, Se'ns està donant l'oportunitat de trascendir-lo. Si passem l'exàmen d'aquestes probes  se'ns obrirá el camí que condueix a la Iniciació humana en un conjunt. 




Hem arribat al fons de la " roda de encarnacions" i ara hem de donar el pas definitiu en sentit ascendent per sortir de la foscor i afrontar la llum de cara, la Llum que ens il.lumina el camí  de tornada a "Casa".   


                                                                   Marta Parramon

La Teosofía en la Nueva Era !