miércoles, 20 de junio de 2012

l'Home, un Taumaturg en potencia !




Podem tenir molts coneixements sobre el poder de la ment  però...Què en sabem dels poders que hi ha ocults  en el cor de l'ésser humà i que la majoria encara desconeixem?
(Un i potser el mes gran d'aquests poders  consisteix en poder curar)
Qualsevol aspirant espiritual ha de saber que un dia pot arribar  a convertir-se en Taumaturg, en un autèntic Mag blanc tal com ho eren els grans Iniciats del passat que curaven per radiació sense necessitat d'haver d'imposar les mans.

Hi ha moltes persones en el món que anomenem (curanders) que posseeixen poders generalment provinents d'altres vides i que es dediquen a curar per la imposició de les mans impulsats per la compassió envers els éssers humans que pateixen. 
Però tot hi fent un valuós servei a la humanitat, la gran majoria d'aquestes persones desconeixen el poder de les energies que estan manipulant mentre curen.
Invoquen al seu mestre o guia espiritual per que sigui ell qui curi al malalt a través de les seves mans.  
Però el que no saben es que quant tracten amb una malaltia s'estan posant amb contacte amb una entitat psíquica, una entitat que la persona malalta ha vitalitzat degut a una actitud possiblement equivocada en la manera com afronta la vida. Aquesta entitat (o malaltia) té vida pròpia i pot ser mol perillosa si no estem preparats per fer-li front. 
Es evident que quant ens posem a curar intentem alliberar aquesta malaltia (entitat) del cos del malalt i si ho aconseguim  -cosa no gaire freqüent- el primer que farà serà introduir-se dins del cos del curador i si no pot fer-ho buscarà en l'entorn proper un altre cos per poder seguir desenvolupant-se com qualsevol altre entitat. 
Però el curador veritablement esotèric actual sap que aquestes energies psíquiques no es poden alliberar sense abans haver-les deslliurat del seu poder contaminant.
Per això la majoria de "curanders" estan malalts o mol delicats de salut.

Segurament ens hem preguntat perquè no es protegeixen? Alguns ho fan!  però també hem de saber que quant curem si ens fem una protecció al voltant de l'aura estem aixecant una barrera entre nosaltres i el malalt que tractem de curar. I el procés de curació s'ha de fer amb el cor obert i sense por. 
Quant  invoquem als Deves de curació i ells responen, les seves energies inunden els nostres cossos fonent-se amb les nostres aures abans de  començar  a curar al malalt i en cas que ens haguem protegit, els serà bastant difícil o impossible arribar al seu objectiu. 
Si ens  fem una protecció és perquè tenim por de ser posseïts per la malaltia. 
Si és així és millor no curar. Quant es té por no es pot curar, perquè vol dir que encara pensem massa en nosaltres mateixos i no hem creat dins el cor aquella pau  i compassió que haurem de transmetre al malalt. La millor protecció és la puresa d'intenció i un amor totalment desinteressat. 
No n'hi ha prou en tenir bones intencions i voler curar, ens cal conèixer mol bé l'organisme humà i les seves funcions i ser mol precisos en les visualitzacions. 
El curador de la nova era a més de saber dirigir i manipular les energies ha de tenir una ment científica.

Per altre banda hi ha l'aspecte ocult, psicològic i mental que hauriem de dominar si volem conèixer en quin vehicle del malalt s'ha originat la malaltia.També hauriem de saber quin es l'estat de consciència del pacient i els valors que predominen en la seva vida, llavors ens donarà la pauta de com hem de realitzar la curació, o potser... (si està prou preparat internament) serà ell mateix qui es podrà curar amb el nostre ajut al  canviar l'orientació de la seva vida.

Encara que moltes de les malalties s'acaben manifestant en el cos físic, la majoria tenen la seva causa en el cos d'energies (l'eteri) i en l'astral, encara que darrerament  estan augmentant considerablement les malalties mentals degut a la pressió de les  energies entrants de la nova era.

Quant una persona és extremadament emocional està dirigint les energies al plexe solar. Aquest excés crea una congestió afectant a tots els orgues que queden en el seu radi d'acció i també a la resta del cos, doncs les energies no podran circular lliurement. Aquest estat crearà una gran deficiència en la salut del pacient podent provocar serioses malalties.
Aquests problemes que provoquen congestió es poden ocasionar igualment quant posem la nostre atenció de forma exagerada o continuada en la funció dels orgues de procreació o en la ment.
No oblidem que " L'energia segueix al pensament" i que els deves constructors dels nostres cossos quant en realitzat el treball de vitalitzar l'orgue concret que els correspon, si els subministrem més energia de la que aquell orgue necessita no tindran altre remei que seguir construint, perquè és la seva funció. Llavors amb aquesta energia extra, construiran tumors benignes o malignes,  alterant-se la funció cel.lular i produint aquest tipus de malalties o d'altres. 
Allà on hi posem el pensament allà hi va l'energia.
Podem veure doncs que la bona o la mala salut que tinguem depen de la capacitat de dirigir les energies. Això vol dir saber equilibrar la nostre vida i les tendències  físiques, emocionals i mentals. 
Quant haguem avançat una mica més en el Camí i haguem après a viure amb una nova comprensió, tot hi que - encara podem haver de pagar un  karma del passat- en general tindrem mol més bona salut, perquè haurem assolit dins nostre aquella pau i harmonia tan necessàries per tenir una bona salut física, astral i mental.
Una malaltia sempre és deguda a raons karmiques  i el karma es genera per una indeguda atracció envers l'especte material de la vida.
La majoria de curadors actuals estan motivats per la bona voluntat i la necessitat d'eliminar del món el sofriment, però cal ser mol prudents i no precipitar-se. Deixar que el poder de curar que ens dona l'ànima  vagi sorgint a la consciència de forma natural, sense voler fer "d'aprenents de bruixot" perquè el més segur és que en sortirem escarmentats.
Només pot curar sense exposar-se a perills la persona o grup que ha alliberat prou karma dels seus vehicles- això vol dir més puresa- i a mes el que té una salut ferma i un cor seré.   
No podem oblidar que qui cura directament al malalt son els Deves. Nosaltres els invoquem i ells responen a la invocació.
És aconsellable  realitzar la curació amb un grup esotèric tancat, ja que el treball de curació mai ha de ser comentat ni ningú més que el grup i el malalt ho han saber (a vegades- per diferents raons- ni tan sols el malat  sap que l'estem curant). Si es revelés aquest secret  l'energia es dispersaria i el treball seria inútil.
Quant ens preparem per curar haurem d'entrar en un profund silenci interior, llavors sabrem que tenim la benedicció del Mestre. Invocarem als Deves de curació que respondran banyant-nos amb les seves onades d'energia i esperant que dirigim la nostre ment a la persona que han de curar.
Durant tot el temps que duri la curació ja siguin dies o setmanes els Deves i el grup estarem estretament connectats  fins que el treball s'hagi realitzat, llavors retirarem la nostre atenció i els Deves retornaran a l'espai de on van sorgir esperant tornar a ser invocats per poder seguir redimint al món del seu sofriment.    
                                                                         
                                                                     
                              MartaParramon   

miércoles, 13 de junio de 2012

Som allò que valorem!




L'evolució de la consciència és un fet dins de tots els regnes de la Naturalesa. Quant ens interessem especialment per l'evolució humana, quant ens comencem a preguntar qui soc jo? es precipiten en la nostre aura mental potents energies dèvicas disposades a construir formes de pensament més elevades. Aquestes energies provinents de l'ànima ens impulsen al coneixement dels móns ocults de manera que un dia puguem descobrir el misteri que s'amaga al darrera l'evolució de les formes. 
Conèixe's a si mateix és la causa de l'existència. D'aquesta recerca en esoterisme se'n diu "el Camí " el que ens condueix a la plena consciència dels nostres orígens divins.

Però abans de saber Qui som, haurem de donar els passos preliminars  per poder arribar a ser plenament conscients de la importància que tenen per la nostre evolució  les forces elementals. Elles son les que construeixen els nostres cossos i en formen part. Tenim un deva elemental constructor per cadascun dels cossos; el físic, l'etèri, l'astral i el mental concret que quant s'integren formen el quaternari, el que per l'ésser humà es la personalitat. 

Per conèixe's a si mateix  sense por a equivocar-nos haurem de ser mol objectius i honestos en les nostres valoracions. En primer lloc cal que ens reconeguem i ens acceptem tal com som. És l'única manera de poder canviar (si és que estem disposats a fer-ho) Per això cal revisar quins son els valors que cultivem en la nostra vida doncs aquests son un reflex de la pròpia consciència, son allò a que hi estem més agafats i que condiciona la nostre vida.  
Però que passa quant ens agafem a les creences religioses, pol.lítiques, als coneixements filosòfics, als diners, a les persones et..? doncs que estem aturant el procés evolutiu , perquè no pot existir l'evol.lució sense moviment i transformació constants. Res és estàtic i quant ens resistim a transformar aquests valors entrem en una crisi de consciència.
Inclús els valors que en diem...espirituals, místics o religiosos, sempre tenen per davant una octava superior per assolir que ens impulsen al moviment. Un objectiu superior  sigui quin sigui el nostre estat de consciència, mai l'hauríem de perdre de vista. Aquest objectiu ens l'assenyala, ens atrau i ens impulsa a moure'ns i a mesura que avancem en el Camí evolutiu s'exentúa la atracció.

La nostre consciència sempre es projecta en allò que observa i quant encara predominen els valors materials, sigui el que sigui el que es presenti a la nostre vida ho valorarem d'acord al que som. No serà la realitat el que veurem sinó que opinarem o jutjarem d'acord als nostres valors.
Les persones en general no veiem les coses tal com son, sinó 
Tal com som !

                                                                   Marta Parramon

   

viernes, 8 de junio de 2012

L'evolució interna i el Regne Dèvic !



Ens hem preguntat alguna vegada el perquè una tercera part de la nostre vida la passem dormin i perquè no  podem evitar quedar-nos inconscients quant ens agafa el son?
Ens hem preguntat que representen els somnis, els estats de consciència i les vivències que tenim quant somiem?.
Hi ha molts llibres que interpreten els somnis des de el punt de vista psicològic, més o menys encertats, però no des de l'evolució de la consciència. 
On va l'ànima quant deixa el cos físic?
Sabem que hi ha altres dimensions en l'espai, altres  estats a més del  físic on ens hi endinsem inconscientment quant dormim. 
No és corrent  poder somiar allò que voldríem viure, encara que algunes vegades potser ho hem aconseguit, especialment quant el desig és quelcom que ens obsessiona.
Els somnis  poden ser de moltes classes, reflecteixen les nostres pors, esperances, il·lusions personals et...També ni ha d'altres que poden ser mol reals i rics en simbologia.     

Aquests estats de consciència no els podríem viure si no fosperquè els cossos elementals que posseïm i que estem desenvolupant  al utilitzar els sentits, ens serveixen de vehicles per poder accedir a altres nivells, altres dimensions dins de l'espai i de la pròpia consciència. Amb el temps, a mes de formar-los els hem vitalitzat tant que en arribat a tenir vida pròpia.


Què vol dir que tenen vida pròpia?
Vol dir, que els elements de que estan formats cadascun
d'aquests tres cossos  son substància dèvica i que el Deva que els ha construït amb aquesta substància els ha ocupat, doncs per ell és la seva obra , la seva creació, el vehicle d'expressió que els hi servirà per dur a terme la seva propia evolució.
Els deves elementals construeixen amb les energies que els hi proporcionem amb els nostres desitjos, pensaments o accions. 
D'aquesta manera és lògic suposar que aquest cossos tindran la qualitat vibratòria de la nostre consciència.
Quant més els "alimentem" quant més intensa sigui  la nostre actitud en qualsevol d'aquests estats més poder els hi donarem, arribant al punt en que els que controlaran la nostre vida no serem nosaltres (l'ànima) sinó que seran els deves elementals que els en construït.
Externament es pot veure en cassos extrems en que una persona que viu només per si mateixa, no és l'ànima qui controla la seva vida, una pot estar summament centrada en la ment, mentre que una altre ho pot estar totalment en la seva vida emotiva o de desitjos. Llavors serà evident quin és l'elemental que el controla.  
Què passa amb l'ànima en aquesta etapa on el desequilibri és tan evident? 
Doncs que la mateixa ànima està tan identificada amb la forma que creu que els seus cossos son ella.

Però a mesura que anem integrant la personalitat i  les tres forces o elementals dèvics s'unifiquen i s'expressen conjuntament en una personalitat humana, els canvis que es van produint en la consciència és veuen reflectits en els nostres somnis. 
Però no tot el que vivim mentre dormim son somnis, també es viuen experiències mol reals.
Hi ha tants tipus de somnis com de somniadors, això vol dir que hi ha molts graus de consciència dins l'evolució humana.
També hi ha qui no recorda haver somiat, però això no vol dir que no pugui tenir vivències en nivells superiors. Si ha estat així, els resultats es veuran més endavant en els canvis que s'aniran produint en el seu caràcter i en una nova comprensió interna.  
Quant entrem en el camí d'evolució superior en que les inquietuds s'enfoquen en nous valors, quant ens  preguntem sobre l'autèntic sentit de la vida, quelcom està canviant dins nostre perquè la ment dona senyals d'estar activa. Tot i això, en aquesta etapa del camí, els que encara controlen son els elementals. 
Es en aquest punt en que la autoconsciència es comença a desenvolupar i llavors es produeix un fet inesperat i molt important per l'ànima encarnada. 


Un Ésser avançat de la Jerarquia espiritual del planeta relacionat amb l'ànima de l'aspirant per afinitat d'energies, l'atraurà al Grup intern quant vegi que la llum de la seva aura comença a brillar.  


 Aquesta llum l'indicarà que l'espirant està preparat per rebre instrucció. L'escola  on serà instruït se l'anomena "l'Aula dels  Aprenents" és la primera de les tres escoles d'entrenament Intern.  
La instrucció en aquesta etapa l'imparteix  un deixeble més avançat mentre l'individu dorm.
La mateixa nit també és possible que tingui somnis corrents, doncs la consciència de l'aspirant encara no està prou centrada i divaga d'un estat a un altre. 
Al despertar no recordarà res del que ha succeït o ha après en l'Aula,  però en el més profund de la seva consciència hi quedarà gravada l'experiència viscuda i en el moment  oportú sorgirà a la llum en forma d'expansió de consciència. 
L'aspirant  ha rebut la Primera Iniciació que obra la Porta i dona entrada al Camí de Retorn.
En aquesta escola s'aprèn a discernir el valor de les coses, el que és un Àngel , un deva i un elemental constructor i a saber distingir entre aquestes jerarquies. Comprendrà que el cos està format d'energies i se'l ensenyarà a controlar els elementals del seu cos físic i astral.


La segona escola és anomenada " l'Escola del  Coneixement".


L'ànima que és acceptada dins d'aquesta aula s'ha convertit en un deixeble que  controla els elementals dels seus cossos físic i astral.
Al assolir aquest estat superior de consciència rep la (Segona  Iniciació). Comença a control.lar al deva constructor del seu cos mental guiat per la força de l'ànima de la qual  ja n'és conscient. Ara és ell qui controla els elementals.
Llavors se li permet l'entrada en la perifèria de l'Ashrama del seu Mestre. En principi està en observació i si demostra l'oblit de si mateix, la demanda de la seva ànima de servir a la humanitat i la total inofensivitat, serà acceptat.
El procés d'apropament al Mestre s'anirà produint, no perquè el deixeble ho desitgi sinó per l'amor i la constància demostrats en el servei que realitzi.
La continuïtat de consciència li permetrà en el moment de despertar recordar clarament la cerimònia iniciàtica, l'ensenyança interna i les relacions cada cop més amplies que anirà establint dins del grup. 

La tercera escola s'anomena de "la Saviesa"
Hi entren els iniciats de tercer grau que en formaran part fins arribar a ser Adeptes.
En aquesta etapa la continuïtat de consciència arriba a nivells mol superiors duent a terme un servei de molta més responsabilitat.
Hi ha altres escoles superiors però estan mol més enllà de l'evolució humana
Finalment  hi ha una escola especial anomenada "Humana-Dèvica" on els deves i els humans son instruïts conjuntament per Iniciats i Adeptes de cadascun d'aquests  dos regnes. Se'ls ensenya que l'evolució dèvica i la humana evolucionen paral.leament, complementant-se per dur a terme la gran Obra de Creació i que el destí final  els ha de conduir a fusionar-se i convertint-se en  el Diví Hermafrodita, en un ésser Androgin.                                                             
                     
                                                                     Marta Parramon




La Teosofía en la Nueva Era !